Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Χιόνισε στο Τρόοδος

Έπεσαν τα πρώτα χιόνια γαι φέτος στο Τρόοδος. 
Μπορεί να μας... άργησε ο χειμώνας, αλλά τις τελευταίες μέρες άρχισε για τα καλά να μας δείχνει τα... δόντια του! Χαμηλές θερμοκρασίες, βρόχές, ακόμα και χιόνια στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους.



Το άκρως χειμωνιάτικο σκηνικό συνεχίζεται, σύμφωνα με τις προβλέψεις της Μετωρολογικής Υπηρεσίες και τις επόμενες μέρες, δημιουργώντας άκρως γιορτινή ατμόσφαιρα ενόψει Χριστουγέννων.
Σήμερα ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος με το ενδεχόμενο τοπικών βροχών, μετά το μεσημέρι όμως αναμένεται σταδιακή βελτίωση. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους εννέα βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ωστόσο νεφώσεις που θα αναπτύσσονται μετά το μεσημέρι δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. Το Σάββατο και την Κυριακή ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος και αναμένεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές, ενώ δεν αποκλείεται και καταιγίδα. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή κατά το διήμερο.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής νύχτας, είχαμε και τα πρώτα χιόνια στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους, που όμως κράτησαν λίγο... Το λευκό τοπίο "έσβησε" γρήγορα από τον πρωινό ήλιο και τις βροχές που ακολούθησαν. 



http://www.gazzettacy.com/index.php?xNav=page&id=9158&catid=9#sthash.tolirLKV.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου