Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Επί ποδός Αστυνομία και Τροχαία στην Κύπρο

Άντρες της Τροχαίας περιπολούν στους υπεραστικούς δρόμους όπου παρατηρείται αυξημένη κίνηση αυτές τις μέρες και διενεργούν ελέγχους για διασφάλιση της ασφαλούς μετάβασης των οδηγών στον προορισμό τους αλλά και την ασφαλή επιστροφή τους.
Σε επιφυλακή βρίσκεται η αστυνομία και εντός των πόλεων για αποτροπή διαρρήξεων και κλοπών σε σπίτια, διαμερίσματα και άλλα υποστατικά.



Μετά από παρέμβαση του Υπουργού Δικαιοσύνης, ο οποίος χθες συγκάλεσε σύσκεψη στο γραφείο του με τους αστυνομικούς διευθυντές όλων των επαρχιών, με σκοπό τον καλύτερο συντονισμό, διαφοροποιούνται οι πεζές περιπολίες των αστυνομικών στις πόλεις ενόψει των γιορτών των Χριστουγέννων.
Θα γίνονται σε χώρους και ώρες όπου υπάρχει ανάγκη για αστυνόμευση λόγω συγκέντρωσης μεγάλου πλήθους. 

Ο Ιωνάς Νικολάου, έδωσε οδηγίες όπως αλλάξει ο τρόπος που γίνονταν συνήθως οι πεζές περιπολίες τόσο κατά τις ώρες διεξαγωγής τους όσο και στους τομείς, με σκοπό να είναι πιο εμφανής η παρουσία των αστυνομικών σε πολυσύχναστους, εμπορικούς κυρίως, δρόμους και ώρες που υπάρχει μεγάλος αριθμός πολιτών. Ως συνήθως οι περιπολίες γίνονταν καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας και πύκνωναν τη νύχτα σε οδούς που συγκεντρωνόταν το κοινό.

Λόγω των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, αποφασίστηκε όπως αυτό αλλάξει για να αποτραπούν οι κλοπές ανυποψίαστων πολιτών που τριγυρνούν αμέριμνοι στους εμπορικούς δρόμους. Έμφαση θα δοθεί και στα μεγάλα εμπορικά κέντρα, σε κύριους εμπορικούς δρόμους και σε μεγάλα καταστήματα.


http://www.gazzettacy.com/index.php?xNav=page&id=9600&catid=9#sthash.NbVF5szx.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου