Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

«Δεν έκαμα τίποτε». Κρυβόταν σε έπαυλη ο βιαστής της κόρης του


Σε μια εγκαταλειμμένη έπαυλη σε ύψωμα στην περιοχή της Άλασσας και με θέα το φράγμα του Κούρρη, είχε βρει καταφύγιο ο 53χρονος, ο οποίος ήταν καταζητούμενος από την περασμένη Τρίτη για τον βιασμό της 18χρονης κόρης του. Ο εντοπισμός του ήταν αποτέλεσμα πληροφορίας που είχε δοθεί στην Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών Λεμεσού, η οποία ανέφερε ότι καταζητούμενος βρισκόταν στο συγκεκριμένο υποστατικό.



Η κινητοποίηση της ΥΚΑΝ υπήρξε άμεση και οργανωμένη με στόχο τον αιφνιδιασμό και τη σύλληψη του 53χρονου με ασφάλεια, αφού κανείς δεν μπορούσε να ξέρει αν ήταν οπλισμένος. Η επιχείρηση στέφθηκε με επιτυχία όταν ο καταζητούμενος, που τελικά δεν είχε κανένα οπλισμό, βρέθηκε σε κλοιό αστυνομικών την ώρα που περιφερόταν στην αυλή της κατοικίας.

«Εγώ εν έκαμα τίποτε… εν…» ήταν η πρώτη κουβέντα που βγήκε από το στόμα του όταν οι αστυνομικοί τον άρπαξαν και τους πέρασαν τις χειροπέδες.

Αρνούμενος την εγκληματική πράξη σε βάρος της κόρης του, όταν ρωτήθηκε σχετικά, δικαιολόγησε την εξαφάνισή του λέγοντας «εχώννουμουν για να μεν με πιάσει η Αστυνομία».

Στη συνέχεια, συλληφθείς και αστυνομικοί πέρασαν μέσα στην έπαυλη στην οποία υπήρχε εύκολη πρόσβαση, όπου ο 53χρονος έδειξε το στρώμα που κοιμόταν τις μέρες που ήταν καταζητούμενος. 

Από τον χώρο παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού όπου θα ανακριθεί επισταμένα και σήμερα θα οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου.

Οι ανακριτές είναι πεπεισμένοι ότι ο 53χρονος μεταφέρθηκε στο υποστατικό όπου συνελήφθη από κάποιο φιλικό του πρόσωπο, το οποίο προφανώς γνώριζε τι είχε προηγηθεί και ότι τον καταζητούσε η Αστυνομία.

Να θυμίσουμε ότι ο 53χρονος, μετά την εγκληματική πράξη για την οποία τον κατηγορεί η κόρη του, μετέφερε τη 18χρονη στο σπίτι της γιαγιάς της στη Λεμεσό και εγκαταλείποντας εκεί και το αυτοκίνητό του, εξαφανίστηκε κατορθώνοντας να παραμένει άφαντος για δυο εικοσιτετράωρα. 

Στο μεταξύ, η Αστυνομία ενημερώθηκε από τις Διωκτικές Αρχές της Ελλάδας ότι το 2011 ο 53χρονος καταδικάστηκε σε τετραετή φυλάκιση για απόπειρα βιασμού. Αποφυλακίστηκε όμως ένα χρόνο αργότερα με περιοριστικούς όρους τους οποίους, όπως αποδείχτηκε, παραβίασε και ως εκ τούτου εκκρεμεί ένταλμα σύλληψής του. 


Πηγή: Philenews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου