Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Η χορεύτρια Γεωργία Κόμπρα μιλά για την παρουσία της στο πολυσυζητημένο πάρτυ οργίων στον Μονιάτη!


«Δεν θα συμμετείχα σε ένα τέτοιο πάρτι, αν ήταν εις γνώση μου οποιαδήποτε παράνομη δραστηριότητα» αναφέρει η Κύπρια χορεύτρια Γεωργία Combra, γνώστη από τη συμμετοχή της σε διάφορα promotion και live show σε club ολόκληρης της Κύπρου.


Η ίδια η Γεωργία, είναι έτοιμη να προχωρήσει σε αγωγές και μηνύσεις εναντίον ιστοσελίδων αλλά και εφημερίδων, οι οποίες κακώς ενέπλεξαν την συγκεκριμένη κοπέλα στο πάρτι οργιών όπως λανθασμένα κυκλοφόρησε σύμφωνα με τα λεγόμενα της.

Σε καμία περίπτωση στο πάρτι δεν υπήρχαν 14 κοπέλες, παρά μόνο τρείς, που αποτελούσαν την ομάδα της συγκεκριμένης χορεύτριας, οι οποίες είχαν συμφωνήσει στο να παρουσιάσουν χορευτικό show, χωρίς οτιδήποτε πρόστυχο αναφέρει η ίδια.
Δεν υπήρχε γυμνισμός ,ούτε κλειστά δωμάτια στη συγκεκριμένη έπαυλη που έλαβε χώρα το event, ούτε και οτιδήποτε παράνομο στο εν λόγω πάρτι και μάλιστα σύμφωνα με καταγγελία του μπάρμαν, οι ίδιοι οι αστυνομικοί ζήτησαν να πληρώσουν, ώστε να συνευρεθούν ερωτικά με τις χορεύτριες.

Καταλήγοντας η χορεύτρια, που να σημειώσουμε είναι πολύ αναστατωμένη, με την τροπή που έχουν λάβει τα γεγονότα, κατήγγειλε ότι το όλο περιστατικό ήταν στημένο από την αστυνομία, θέλοντας να περάσουν λανθασμένα μηνύματα.

Πηγή: tothemaonline.com
showbiz.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου