Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Έδρασαν και πάλι οι διαρρήκτες σε Λεμεσό και Πάφο

Δεκάδες ήταν οι διαρρήξεις που σημειώθηκαν χθες βράδυ στη Λεμεσό, με πιο σοβαρή αυτή  σε κατοικία 30χρόνης αλλοδαπής στον Άγιο Τύχωνα.  Οι δράστες εισήλθαν στην κατοικία της 30χρόνης αφού παραβίασαν  παράθυρο.  Άρπαξαν δέκα χιλιάδες ευρώ σε μετρητά, χρυσαφικά και άλλα τιμαλφή άγνωστης ακόμη αξίας και εξαφανίστηκαν, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από κανέναν. Τη διάρρηξη αντιλήφθηκε η ιδιοκτήτρια της κατοικίας η οποία ενημέρωση σχετικά την αστυνομία.


Διαρρήξεις σημειώθηκαν και στις άλλες επαρχίες με πιο σοβαρές, αυτή στο Βασιλικό όπου οι δράστες έκλεψαν καλώδια αξίας πέραν των τριών χιλιάδων ευρώ και σε κατάστημα στο κέντρο της Λάρνακας, όπου οι χρυσοδάκτυλοι απέσπασαν περιουσία δύο χιλιάδων ευρώ.

Στην Πάφο, η αστυνομία συνέλαβε 42χρονο και 34χρονο από τη Λεμεσό, όταν στο αυτοκίνητο το οποίο επέβαιναν εντοπίστηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, κουκούλες και άλλα ύποπτα αντικείμενα.  Τα δύο πρόσωπα που έχουν απασχολήσει επανειλημμένα την αστυνομία με πολύ σοβαρές υποθέσεις, συνελήφθηκαν και τέθηκαν υπό κράτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου