Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Ληστεία στην Λευκωσία. Βούτηξαν 50 χιλιάδες από εταιρεία μεταφοράς χρημάτων


Άφαντοι παραμένουν οι δυο κουκουλοφόροι που λήστεψαν τις πρωινές ώρες εστιατόριο γνωστής αλυσίδας ταχυφαγείων, στην τουριστική περιοχή Γερμασόγειας, αποσπώντας τις εισπράξεις του τριημέρου, ύψους 41,600 ευρώ.


Όπως δήλωσε το πρωί από τη σκηνή της ληστείας ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, ήταν γύρω στη 1:40 όταν υπάλληλος του ταχυφαγείου ακινητοποιήθηκε από τους δυο ληστές, μόλις εξήλθε από τη βόρεια πόρτα κινδύνου, που ανοίγει μόνο από το εσωτερικό.


Αν και στο χώρο υπήρχαν την ώρα εκείνη πελάτες, οι δράστες εισήλθαν εντός του εστιατορίου και υπό την απειλή πιστολιών  και μιλώντας καθαρά ελληνικά, ζήτησαν από άλλη υπάλληλο ν` ανοίξει το χρηματοκιβώτιο που περιείχε τις εισπράξεις του τριημέρου, τις οποίες απέσπασαν και εξαφανίστηκαν στο σκοτάδι.

Προηγούμενη ανάρτηση

Πενήντα χιλιάδες ευρώ απέσπασαν δύο άτομα από εταιρεία ηλεκτρονικής μεταφοράς χρημάτων λίγο μετά το μεσημέρι στη Λακατάμεια.


Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας, οι δράστες εισήλθαν στο υποκατάστημα που βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου στη Λακατάμεια, αποσπώντας σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες 50 χιλιάδες ευρώ και τράπηκαν σε φυγή.
Η αστυνομία αναζητεί τους δράστες οι οποίοι τράπηκαν σε φυγή με όχημα σαλούν.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου