Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Επιχειρήσεις της Αστυνομίας για πάταξη της κυβείας στην Πάφο

Συντονισμένες επιχειρήσεις διενήργησε χθες η Αστυνομία, με στόχο την εφαρμογή του περί στοιχημάτων νόμου και πάταξη της κυβείας.


Σύμφωνα με Εκπρόσωπο του Γραφείου Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Πάφου, σε συνεργασία με μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου και της Τροχαίας Πάφου, διεξήγαγαν χθες, βάσει δικαστικών ενταλμάτων, έρευνες σε δύο υποστατικά στην Πάφο.
Στο πλαίσιο των επιχειρήσεων εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν και από τα δύο υποστατικά 36 πύργοι ηλεκτρονικών υπολογιστών, για τους οποίους πιστεύεται ότι είχαν μετατραπεί σε μηχανές τυχερού παιγνίου, τύπου φρουτάκια.
Από τα δύο υποστατικά παραλήφθηκαν τεκμήρια για περαιτέρω εξετάσεις.
Επιχειρήσεις για την πάταξη του ηλεκτρονικού τζόγου διενεργήθηκαν εξάλλου  και στη Λακατάμεια καθώς και στην Αγία Νάπα. Κατασχέθηκαν συνολικά και στις δύο περιπτώσεις επτά πύργοι ηλεκτρονικών υπολογιστών, οι οποίοι πιστεύεται ότι μετατρέπονταν και χρησιμοποιούνταν ως μηχανές τυχερού παιγνίου. Επίσης κατά την είσοδο των μελών του ΟΠΕ Λευκωσίας  στο υποστατικό στη Λακατάμεια  εντοπίστηκαν τέσσερα συνολικά πρόσωπα να επιδίδονται σε κυβεία, τα οποία κατηγορήθηκαν γραπτώς.


http://www.sigmalive.com/news/local/111634#sthash.4gekdQNk.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου