Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

EUTHALIA PHYSIS. 100% ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ - ΑΘΗΝΑ


Φυσικά καλλυντικά που όλοι μας έχουμε ανάγκη.
Τα 100% Φυσικά καλλυντικά euthalia physis δημιουργήθηκαν για τον άνθρωπο της πόλης, κάνοντας την επιδερμίδα του να λάμπει από υγεία. Στη euthalia αγαπάμε καθετί φυσικό, ποιοτικό και απέριττο. Ξεκινάμε από τις ανάγκες της επιδερμίδας μας και με σεβασμό στο οικοσύστημα, δημιουργούμε δραστικά καλλυντικά που πραγματικά μας είναι απαραίτητα. Δεν πιστεύουμε στα πολλά αλλά στα λίγα και καλά. Όπως ακριβώς και η φύση ...




H Φύση έχει τη δική της δύναμη. Τους δικούς της νόμους. Προσφέρει απλόχερα αρώματα, ενεργά συστατικά, πλούσια εκχυλίσματα. Μας επιβάλει όμως να σεβόμαστε τους κανόνες της.  

Η σειρά euthalia physis γεννήθηκε στην Ελλάδα, την πατρίδα της Ιατρικής και του Μέτρου. Οι πειραματισμοί μας ξεκίνησαν μέσα στη φύση, αρχικά της Σκοπέλου, με οδηγό τις συνταγές της γιαγιάς Ευθαλίας. Σύντομα το πρώτο 100% φυσικό χειροποίητο σαπούνι ελαιολάδου έγινε πραγματικότητα. Από τότε τα euthalia physis  «άνθισαν φυσικά» όπως ακριβώς λέει και το όνομά τους, εμπλουτίστηκαν με κίστο, ρόδο Δαμασκού, δεντρολίβανο και εξέλιξαν τις ευεργετικές και θεραπευτικές τους ιδιότητες. Με απόλυτο σεβασμό στους κανόνες της φύσης, χωρίς χημικά και συνθετικά στοιχεία με όπλο την πλούσια ελληνική χλωρίδα και με προσήλωση στη μελέτη της αρχαίας ελληνικής ιατρικής, τα καλλυντικά euthalia physis  δημιουργήθηκαν για τον άνθρωπο της πόλης, κάνοντας την επιδερμίδα του να λάμπει από υγεία. Κύριοι πρωταγωνιστές το εξαιρετικό ελαιόλαδο συνδυασμένο με αιθέρια έλαια και εκχυλίσματα βοτάνων και ανθέων, που επιλέγονται με βάση τις ενεργές τους ιδιότητες και συνδυάζονται με στόχο να αναπτυχθούν προστατευτικές, αποτελεσματικές, θεραπευτικές, ενεργές και μαλακτικές συνθέσεις.
Στην euthalia αγαπάμε καθετί φυσικό, ποιοτικό και απέριττο. Ξεκινάμε από τις ανάγκες της επιδερμίδας μας και με σεβασμό στο οικοσύστημα δημιουργούμε δραστικά καλλυντικά που πραγματικά μας είναι απαραίτητα.

Δεν πιστεύουμε στα πολλά, αλλά στα λίγα και καλά. Όπως ακριβώς και η φύση …

Προϊόντα
Σαπούνι με ελαιόλαδο
Σαπούνι με λεμόνι
Σαπούνι με κόκκινο κρασί
Σαπούνι με λάβδανο

Σαπούνια Γλυκερίνης.

Ιστοσελίδα ΕΔΩ!!!

Επικοινωνία. info@euthalia.com.gr
00306973980961
ΑΘΗΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου