Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Ο ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ παρουσιάζει το πολλά υποσχόμενο μοντέλο Χριστίνα Μαυρουδή. ΦΩΤΟ


Η 19χρονη Χριστίνα Μαυρουδή από την Σωτήρα Αμμοχώστου παραχώρησε συνέντευξη στον ΦΙΛΟΞΕΝΟ και αναφέρθηκε στην έως τώρα πορεία της στο χώρο του μόντελιγκ, στις επιτυχίες που είχε σε διάφορα καλλιστεία Κύπρου και Ελλάδας, μίλησε για τα πρότυπά της αλλά και τις φιλοδοξίες της.
Η Χριστίνα είναι μοντέλο του Οργανισμού ομορφιάς και τουρισμού S.Prestige show production.


Τον ερχόμενο μήνα το πανέμορφο και πολλά υποσχόμενο μοντέλο από την Κύπρο θα λάβει μέρος στα καλλιστεία miss European Tourism, που θα διεξαχθούν στην Ρουμανία.



1.         Είσαι από την Αμμόχωστο, 19 ετών και ασχολείσαι με το μόντελινγκ.. Πες μας μερικά πράγματα για την επαγγελματική σου πορεία.
H  επαγγελματική μου πορεία στο χώρο του μόντελιγκ είναι το πιο σημαντικό κομμάτι στη ζωή μου. Θέλω να τελειώσω τις σπουδές μου και μέσα από προσπάθεια και αρκετή δουλειά θέλω να φτάσω ψηλά στο τομέα που ασχολούμαι, όπως το μόντελινγκ και σχεδιάστρια ρούχων .






2. Έχεις λάβει μέρος σε κάποιες διοργανώσεις καλλιστείων σε Κύπρο και εξωτερικό και σε ποιες; Θα λάβεις μέρος στο  miss European Tourism στην Ρουμανία τον ερχόμενο μήνα;
Έχω λάβει  σε αρκετούς διαγωνισμούς ομορφιάς στη Κύπρο και στα καλλιστεία νοτίου Ελλάδος όπου πήρα το τίτλο miss φωτογονία. Ναι τα λάβω μέρος στο  miss European Tourism στην Ρουμανία τέλος Ιουνίου 2014 και είμαι πολύ περήφανη για αυτό.



3.         Τι σε ώθησε να ασχοληθείς επαγγελματικά με το μόντελινγκ;
Για μένα το μόντελινκ είναι τρόπος ζωής. Μου αρέσει ότι έχει σχέση με τη μόδα.  Το αγαπώ πολύ αυτό που κάνω.




4.         Είναι δύσκολες εποχές αυτές που διανύουμε για την δουλειά σου;
Και βέβαια είναι δύσκολος καιρός γι’ αυτή τη δουλειά.  Οι περισσότερες κοπέλες το έχουν παρεξηγήσει για τα καλά,  δυστυχώς.



5.         Πόσο εύκολο είναι να μπεις και να εξελιχθείς στον χώρο αυτό;
Είναι αρκετά δύσκολο να μπεις σε αυτό το χώρο και θέλει χρόνο και υπομονή.

6. Πρέπει να έχεις τις ανάλογες διασυνδέσεις στον χώρο του θεάματος και γενικά της σοουμπίζ, για να μπορέσεις να πετύχεις ως μοντέλο;
Και βέβαια πρέπει να έχεις διάσυνδεσες για να έχεις και από κάπου να πιαστείς στις σημερινές  μέρες που ζούμε.



7.         Έχεις κάποιες προτάσεις από το εξωτερικό για δουλειά ή σκοπεύεις να πας στο εξωτερικό να εργαστείς;
Ακόμα δεν προχώρησα στο εξωτερικό  αλλά σκοπεύω να πάω  πολύ σύντομα. Θέλω να κάνω καριέρα στο εξωτερικό και θα προσπαθήσω να το πετύχω.



8.         Έχεις κάποιο μοντέλο ως πρότυπο;
Το πρότυπο μου ως μοντέλο είναι η andriana lima της victoria secret.



  1. Έχεις κάνει κάποιες σπουδές στο μόντελινγκ ή κάποιες άλλες;    Έχω κάνει μαθήματα μόντελινκ και έχω τελειώσει  styling.



 10. Με τι άλλο ασχολείσαι αυτή την περίοδο;

Αυτή τη περίοδο αρχίζω να διδάσκω μαθήματα μόντελινκ σε σχολή.  Ξεκινάμε με το καλό τον ερχόμενο Ιούνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου