Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Κωνσταντίνος Ψαθάς. Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην Σκόπελο με τον συνδυασμό Όραμα - Συνεργασία - Ανάπτυξη με υποψήφιο Δήμαρχο τον Σταμάτη Περίσση, Βιογραφικό , Μήνυμα

Ο Κωνσταντίνος Ψαθάς είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό  Όραμα - Συνεργασία - Ανάπτυξη με υποψήφιο Δήμαρχο τον Σταμάτη Περίσση. Δείτε στην συνέχεια το βιογραφικό και το μήνυμά του.



Ονομάζομαι Ψαθάς Κωνσταντίνος του Φιλίππου. Γεννήθηκα το 1964 στην Αθήνα και είμαι μόνιμος κάτοικος της Σκοπέλου. Είμαι παντρεμένος και έχω μία κόρη η οποία είναι απόφοιτος Τουριστικών Επαγγελμάτων. Έχω τελειώσει Τεχνικός Ηλεκτρονικός με προϋπηρεσία 10 ετών στην SONY Hellas. Παράλληλα εργάζομαι ως σερβιτόρος και ασχολούμαι με την τουριστική ιδιωτική μου επιχείρηση. Αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά βοηθώντας έτσι να λύσω τα προβλήματα που απασχολούν το νησί μου, έτσι έβαλα υποψηφιότητα ως Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό Όραμα - Συνεργασία - Ανάπτυξη με υποψήφιο Δήμαρχο τον Σταμάτη Περίσση. Εύχομαι καλή επιτυχία στον συνδυασμό μας για ένα καλύτερο αύριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου