Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

ΠΤΗΣΕΙΣ ΒΙΕΝΝΗ –ΠΑΦΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ 2015. ΕΠΙΜΟΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΕΦΕΡΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ


Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου,  χαιρετίζει την απόφαση της ραγδαία ανερχόμενης αεροπορικής εταιρείας με βάση την Αυστρία,  ΝΙΚΙ για έναρξη δρομολογημένων τακτικών πτήσεων από την Βιέννη προς Πάφο.



Μετά από συντονισμό των εταίρων Hermes airports, Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού, Εταιρεία Τουρισμού Πάφου έγινε κατορθωτή η κατάληξη για επέκταση των δρομολογίων της ΝΙΚΙ και στη Πάφο.

Η εν λόγω αεροπορική εταιρεία ανήκει στον όμιλο Αir Berlin και μαζί διαθέτουν στόλο πέραν των 140 αεροσκαφών ενώ  το 2013 διακίνησε περίπου 31.5 εκ επιβάτες σε 171 προορισμούς .
Έχει  ένα πολύ εξελιγμένο δίκτυο πωλήσεων και διανομής ενώ τα δρομολόγια τους  μέσω Βιέννης καλύπτουν αρκετά αεροδρόμια της Γερμανίας όπως Ντίσελντορφ, Αμβούργο, Ανόβερο, Μόναχο, Βερολίνο,   και άλλων σημαντικών περιοχών  που στοχεύει η Πάφος όπως Ζυρίχη, Ρώμη, Μιλάνο, Ελνίσκι κ.α ,

Η εξέλιξη αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική και αρκετά υποσχόμενη αφού μέσω ΒΙΕΝΝΗΣ η ΠΑΦΟΣ συνδέεται με πολλά αεροδρόμια και χώρες προτεραιότητας. Παράλληλα συνάδει πλήρως με τις προσπάθειες που καταβάλλονται για επέκταση της τουριστικής περιόδου, διείσδυση  σε νέες αγορές και ανάπτυξη των ειδικών μορφών τουρισμού. 

Σε συνάντηση που διοργανώθηκε πρόσφατα στην Κύπρο μεταξύ Διευθυντικής Ομάδας της ΝΙΚΙ-AIR BERLIN GROUP με τον Πρόεδρο, Διευθυντή  και εκπροσώπων φορέων της Εταιρείας Τουρισμού Πάφου αποφασίστηκε μέσα από μια στενή συνεργασία να διεκπεραιωθούν διαφορές προωθητικές ενέργειες περιλαμβανομένου, δράσεων δημοσίων σχέσεων, διαφημιστικές εκστρατείες και αλλες τόσο στην Κύπρο και Εξωτερικό ώστε να διασφαλιστεί η επιτυχία των δρομολογίων και πιθανή επέκταση τους στο μέλλον.


Τόσο η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου, όσο και οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι  άρχισαν ήδη να τροχιοδρομούν ενέργειες για προώθηση των δρομολογίων και του προορισμού έτσι ώστε να διασφάλιση της επιτυχίας του εν λόγω προγράμματος. Η ΕΤΑΠ δραττόμενη της ευκαιρίας θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά την διεύθυνση της εταιρείας ΝΙΚΙ για την απόφαση της καθώς και όσους συνέβαλαν καθοριστικά στην εξέλιξη αυτή και ιδιαίτερα την Ηermes airports και τον ΚΟΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου