Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Βροχερός ο καιρός στην Κύπρο το τριήμερο


Συννεφιά, τοπικές βροχές, μεμονωμένες καταιγίδες και ομίχλη, συνθέτουν το σκηνικό του καιρού από σήμερα, καθώς, ασταθής αέρια μάζα επηρεάζει την περιοχή.


Απόψε ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος, ενώ στα παράλια ενδέχεται να πέσουν τοπικά βροχές. Τοπικά πιθανό να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 19 στα δυτικά, γύρω στους 17 στα υπόλοιπα παράλια και στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Αύριο ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, ενώ κατά διαστήματα αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί και αργότερα τοπικά ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και τοπικά το απόγευμα μέτριοι, 4 μποφόρ. Σε καταιγίδα οι άνεμοι δυνατό να πνέουν μεταβλητοί ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 28 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 26 στα παράλια και στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος, ενώ στα παράλια ενδέχεται να πέσει μεμονωμένη βροχή. Τοπικά πιθανό να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 19 στα δυτικά, γύρω στους 17 στα υπόλοιπα παράλια και στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Κυριακή ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, ενώ κατά διαστήματα αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.
Τη Δευτέρα και την Τρίτη, παροδικά αυξημένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν τοπικές βροχές ή και μεμονωμένη καταιγίδα, στο εσωτερικό και στα ορεινά κατά τις απογευματινές ώρες.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο κατά το τριήμερο.



 http://www.sigmalive.com/news/local/133188#sthash.L7S11xqc.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου