Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Η Νίκη Βόλου στα σαλόνια της Super League



Την άνοδό της στη Super League πανηγύρισε η Νίκη Βόλου μαζί με 15.000 φίλους της στο Πανθεσσαλικό, επικρατώντας 4-0 του Ηρακλή.

Οι παίκτες του Αλέκου Βοσνιάδη θέλησαν να σφραγίσουν από το ξεκίνημα της αναμέτρησης την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία και δεν... παρασύρθηκαν από το πάρτι που έχει στηθεί στις κερκίδες. Πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό, ο Τζιώρας με πλασέ, μετά από μπαλιά του Μανουσάκη έκανε το 1-0. Στο 11’ ο ήρθε η ώρα του Ανιέτε να σκοράρει, με τον Ισπανό να γράφει το 2-0. Το πάρτι στις κερκίδες είχε στηθεί για τα καλά, με τον Ηρακλή μην μπορεί να αντιδράσει. Στο 36’ ο Γηραιός έμεινε με δέκα παίκτες, καθώς ο Τσιλιανίδης χτύπησε εκτός φάσης τον Μπιτσάκο και αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Νίκη δεν έριξε ταχύτητα, με τον Ανιέτε να είναι... ασταμάτητος. Στο 57’ ο Ισπανός απέφυγε τον Κοντοδήμο και με σουτ πέτυχε το 3-0. Στο 64’ ο Ανιέτε και πάλι πλάσαρε στο δοκάρι, και στη συνέχεια η μπάλα βρήκε το τακουνάκι του Χουάντερσον και κατέληξε στα δίχτυα για το 4-0.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους παίκτες της Νίκης να πανηγυρίζουν έξαλλα, ενώ ο κόσμος στο Πανθεσσαλικό, παρά τη βροχή, είχε στήσει τρελό γλέντι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου