Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Γυμνές selfies της Ριάνας και άλλων διασήμων δόθηκαν στη δημοσιότητα. ΦΩΤΟ

Και άλλες selfies διασήμων της showbiz διέρρευσαν στο διαδίκτυο από χάκερ που έχουν καταφέρει να «κατεβάσουν» τα αντίγραφα ασφαλείας των κινητών τους τηλεφώνων.


 Μεταξύ αυτών η Ριάνα, η Σκάρλετ Γιόχανσον, η Άμπερ Χαρντ, μνηστή του Τζόνι Ντεπ και η Έμιλι Ραταγκόβσκι.
Μετά τον σάλο που δημιούργησε η δημοσίευση δεκάδων φωτογραφιών της Τζένιφερ Λόρενς, της Κέιτ Άπτον, της Κιμ Καρντασιάν και άλλων σταρ, που είδαν τις πιο ιδιωτικές τους στιγμές να δημοσιεύονται αρχικά στο 4Chan και το Reddit και στη συνέχεια σε χιλιάδες ιστοσελίδες παγκοσμίως, ήρθε η σειρά πολλών ακόμα διασήμων που έπεσαν θύματα χάκερς να δουν δημοσιευμένες τις φωτογραφίες που τραβούσαν με τα κινητά τους.
Για την σταρ της ποπ Ριάνα, που πολλές φορές με τις δημόσιες εμφανίσεις της έχει προκαλέσει χιλιάδες σχόλια, η διαρροή αφορά σε τουλάχιστον δύο νέες φωτογραφίες. Αν και η εκκεντρική τραγουδίστρια έχει δει πολλές γυμνές της φωτογραφίες να δημοσιεύονται παρά τη θέλησή της, οι χάκερ κατάφεραν να πάρουν από το προσωπικό της τηλέφωνο κάποιες από τις προσωπικές της στιγμές. Η ίδια δεν έχει προς το παρόν σχολιάσει το γεγονός, καθώς οι εκπρόσωποί της δεν απαντούν στις ερωτήσεις του Τύπου.
Untitled-12

Untitled-11
Untitled-9

Για την Σκάρλετ Γιόχανσον, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, καθώς μια σειρά γυμνών φωτογραφιών της είχε δημοσιευθεί το 2011.
ΣΚΑΡΛΕΤ ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ

 Η Άμπερ Χαρντ είναι πιθανότατα το μεγαλύτερο θύμα αυτής της διαρροής καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι περισσότερες από 50 οι γυμνές της φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει, ενώ ανάμεσα στο… πλούσιο υλικό υπάρχουν και βίντεο. Η 28χρονη Τεξανή, που είναι αρραβωνιασμένη με τον ηθοποιό Τζόνι Ντεπ φέρεται μάλιστα να συμμετέχει και σε τρίο, ενώ καπνίζει ναρκωτικά, όπως μεταδίδει η εφημερίδα «New York Daily News». 
ΑΜΠΕΡ ΧΑΡΝΤ

Πηγή:nooz.gr
http://ikypros.com/?p=45614#sthash.bHpozbiW.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου