Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Θανατηφόρο στην Πάφο.37χρονος Βρετανός παρασύρθηκε από όχημα στο διαμέρισμα Πόλις Χρυσοχούς


Ένας Βρετανός ηλικίας 37 χρονών είναι το νέο θύμα της ασφάλτου. Ο 37χρονος πεζός  τραυματίστηκε θανάσιμα όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα , μία ώρα περίπου μετά τα μεσάνυχτα στην περιοχή της Πόλης Χρυσοχούς.


Πρόκειται για τον  Tristan Amias Bennett μόνιμο κάτοικο Κύπρου ο οποίος διέμενε στην Κύπρο με την οικογένεια του.


Σύμφωνα με τον υπεύθυνο της τροχαίας Πάφου Ζήνων Ψαθίτη το θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε στις 01:10 μετά τα μεσάνυχτα όταν 23χρονος Ελληνοκύπριος από χωριό της Επαρχίας Πάφου που οδηγούσε σαλούν αυτοκίνητο στο δρόμο από το Λατσί προς τα Λουτρά της Αφροδίτης  στην περιοχή Πόλης Χρυσοχούς, σε κάποιο σημείο του δρόμου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 37χρονο Βρετανό.

Ο Βρετανός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Νοσοκομείου Πόλης Χρυσοχούς όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Ο κ. Ψαθίτης ανέφερε πως στον οδηγό του σαλούν οχήματος έγινε έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη  ενώ ερωτηθείς σχετικά,  απήντησε πως διερευνάται και το ενδεχόμενο ο 37χρονος  Βρετανός να ήταν μεθυσμένος.
Ο 37χρονος διέμενε με τους γονείς του μόνιμα στην Κύπρο όπου και εργαζόταν και δεν ήταν νυμφευμένος.

Εναντίον του οδηγού του οχήματος εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και συνελήφθη προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.
Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από την Τροχαία Πάφου, ενώ η νεκροτομή στο σώμα του 37χρονου αναμένεται να γίνει στις 09:00 το πρωί του Σαββάτου.

Έξι θανατηφόρα τροχαία στην Επαρχία Πάφου το 2014
Ο υπεύθυνος της τροχαίας Πάφου Ζήνων Ψαθίτης  ανέφερε πως το 2014 σημειώθηκαν έξι θανατηφόρα δυστυχήματα στην Επαρχία Πάφου.
"Τα τροχαία που συνέβησαν το 2014 στην Επαρχία Πάφου είναι έξι όσα περίπου ήταν και το 2013", σημείωσε και απηύθυνε έκκληση προς όλους τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όσον αφορά την ταχύτητα, την οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, τη ζώνη ασφαλείας και το κράνος.
“Η θλίψη και ο πόνος από ένα δυστύχημα δεν έχουν θέση στην κατάνυξη των ημερών, και στο χέρι μας είναι να τα κρατήσουμε μακριά”,  ανέφερε ο κ. Ψαθίτης προσθέτοντας επίσης,  πως τις ημέρες των γιορτών θα υπάρξει  αυξημένη αστυνόμευση όσον αφορά την οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και την ταχύτητα.

Πηγή ΚΥΠΕ
http://www.sigmalive.com/news/local/192522/37xronos-vretanos-parasyrthike-apo-oxima-sto-neo-xorio-pafou#sthash.Jf3QZmYe.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου