Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Δήμος Πάφου. Εξαγγελία υποψηφιότητας Φαίδωνα Φαίδωνος



Έχουν άπαντες υποχρέωση σήμερα να απαιτήσουν πλήρη διαλεύκανση των όσων έγιναν και απόδοση ευθυνών. Οι δημότες της Πάφου απαιτούν έντιμες πράξεις και όχι κούφια λόγια.

Με τις φράσεις αυτές, ο δημοτικός σύμβουλος του ΔΗΣΥ Φαίδωνας Φαίδωνος εξήγγειλε σήμερα επισήμως την υποψηφιότητα του για την δημαρχία της Πάφου. Μιλώντας στην "Παλιά Ηλεκτρική", ενώπιον εκατοντάδων υποστηρικτών και φίλων του και παρουσία του βουλευτή Πάφου του ΔΗΣΥ, Κώστα Κωνσταντίνου και του επαρχιακού γραμματέα του κόμματος, Γιαννάκη Λαζάρου, ο κ. Φαίδωνος τόνισε ότι θέτει τον εαυτό του στην υπηρεσία της πόλης και των δημοτών, εκτιμώντας ότι η μέχρι σήμερα στάση του εγγυάται την ανεξάρτητη πορεία των ερευνών προς την κάθαρση, την αποφασιστικότητα του για εξυγίανση και την μη εμπλοκή ξένων συμφερόντων και ισορροπιών.

"Η Πάφος βιώνει τους τελευταίους μήνες τη μεγαλύτερη θεσμική κρίση της ιστορίας της", τόνισε." Συμμερίζομαι πλήρως την αγανάκτηση των πολιτών. Σήμερα, δυστυχώς, κομματικές ηγεσίες επέλεξαν ξανά να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο που μας έφερε εδώ: Να γίνονται δηλαδή επιλογές με βάση κεντρικούς σχεδιασμούς που δεν έχουν την Πάφο στο επίκεντρο. Με την ίδια συνταγή επιχειρείται να λυθεί το πρόβλημα. Αυτό, το έχουμε μάθε με τον χειρότερο τρόπο, δεν μπορεί να γίνει".


Ο Φαίδωνας Φαίδωνος επεσήμανε επίσης ότι ο Δήμος της Πάφου και ο νέος δήμαρχος οφείλουν να συνδράμουν προς την κατεύθυνση της απονομής δικαιοσύνης και της απόδοσης ευθυνών στα όσα έγιναν στην Πάφο. Για αυτό, τόνισε, θεωρεί τις εκλογές της 11ης Ιανουαρίου όχι ως εκλογές καταμέτρησης ποσοστών, αλλά ως αφετηρία για μια Πάφο καθαρή, περήφανη και δημιουργική.

"Γνωρίζω από πρώτο χέρι την έκταση και το βάθος του προβλήματος", τόνισε, " αλλά είμαι πεπεισμένος ότι η κατάσταση μπορεί να αναστραφεί.  Το έργο δεν θα είναι εύκολο, όμως δικαιούμαι να ζητήσω από τους συμπολίτες μου να με εμπιστευτούν.Ασφαλώς και προέρχομαι από κομματικό χώρο, ταυτόχρονα όμως δεν έχω διστάσει να διαφοροποιηθώ επανηλειμμένα και από το ίδιο το κόμμα μου για ότι πίστευα ότι εξυπηρετούσε την Πάφο".

Καταλήγοντας ο κ. Φαίδωνος εξέφρασε την βεβαιότητα ότι η ποιότητα των ανθρώπων της Πάφου, θα την βγάλει από αυτά τα αδιέξοδα που βιώνει σήμερα και οριοθέτησε ως πρώτο στόχο του την επιτυχή διεκπεραίωση του χρίσματος της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης το 2017.



http://paratiritiriopafou.blogspot.com/2014/12/blog-post_23.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου