Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Πετυχημένη η γευσιγνωσία κρασιού του οινοποιείου ΚΑΛΑΜΟΣ στο Γαστρονομικό Κέντρου Πάφου. ΦΩΤΟ

Με μεγάλη επιτυχία στέφτηκε η πρώτη παρουσίαση – γευσιγνωσία κρασιού που πραγματοποιήθηκε στο Γαστρονομικό Κέντρο Πάφου. Παρουσιάστηκε το οινοποιείο ΚΑΛΑΜΟΣ και τα προϊόντα του.
Εκ μέρους του ΣΙΚΑΠ που διαχειρίζεται το γαστρονομικό Κέντρο, μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου Μάριος Θεοδοσίου ο οποίος ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την συμμετοχή τους, το οινοποιείο ΚΑΛΑΜΟΣ αλλά και τον πρόεδρο των σομμελιέρ Κύπρου Γιώργο Κασσιανό για την παρουσίαση.


Ο κ. Θεοδοσίου, κάλεσε τόσο τους επαγγελματίες όσο και τους Κυπρίους να προτιμούν το Κυπριακό κρασί   και να το προβάλλουν όσο μπορούν και στους τουρίστες.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της επιτροπής του Εμπορικού Κέντρου και Αγοράς του δήμου Πάφου  Νίκος Κόννικος, συνεχάρη τον ΣΙΚΑΠ για την έναρξη της Λειτουργίας του Γαστρονομικού Κέντρου και εξέφρασε την βεβαιότητα ότι ο Σύνδεσμος Κέντρων Αναψυχής θα πετύχει τον σκοπό για τον οποίο το Γαστρονομικό έχει δημιουργηθεί.

Στην συνέχεια παρουσιάστηκε στους παρευρισκόμενους ο ιδιοκτήτης του οινοποιείου ΚΑΛΑΜΟΣ , Θανάσης Ιγνατίου ο οποίος μίλησε για το οινοποιείο του και τα κρασιά και άλλα οινικά προϊόντα  που παράγει.

Τέλος τον λόγο πήρε ο πρόεδρος των σομμελιέρ Κύπρου Γιώργος Κασσιανός ο οποίος παρουσίασε, όπως  άριστα αυτός γνωρίζει, ένα προς ένα όλα τα κρασιά του οινοποιείου.
Οι παρευρισκόμενοι δοκίμασαν τα κρασιά και ρώτησαν τόσο τον κ. Κασσιανό όσο και τον κ. Ιγνατίου τις απορίες που είχαν.

Εκτός από τους ιδιοκτήτες κέντρων αναψυχής, αρκετοί τουρίστες αλλά και ντόπιοι πέρασαν από το γαστρονομικό και δοκίμασαν τα κρασιά του οινοποιείου ΚΑΛΑΜΟΣ.

Οι παρουσιάσεις των τοπικών προϊόντων στο γαστρονομικό θα συνεχιστούν, ενώ σύντομα ξεκινούν και οι παρασκευές τοπικών παραδοσιακών εδεσμάτων.  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου