Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

Δείτε γιατί η αστυνομία του απαγόρευσε να λάβει μέρος σε γυμνό ποδηλατικό αγώνα

Ο άντρας φαίνεται να χάρηκε τόσο πολύ που δεν κατάφερε να συγκρατηθεί βλέποντας τους υπόλοιπους  συμμετέχοντες στο World Naked Bike Ride (WNBR) να βγάζουν τα ρούχα τους και να ετοιμάζονται για τον αγώνα.
Μόλις έγινε αντιληπτός από τους διοργανωτές κλήθηκε να φορέσει το παντελόνι του και στη συνέχεια οδηγήθηκε στους αστυνομικούς, οι οποίοι είχαν δεχθεί καταγγελίες για το περιστατικό από άλλους συμμετέχοντες.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας μιλώντας στο Kent Online δήλωσε,  «Όλοι έβγαζαν τα ρούχα τους και ετοιμάζονταν για τον αγώνα. Άκουσα φωνές και γύρισα. Το θέαμα ήταν φρικτό. Βέβαια μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκε πολύ και ερεθίστηκε. Έδειχνε σαν να απολάμβανε τον αγώνα λίγο παραπάνω».
Ο αυτόπτης πρόσθεσε πως ένας από τους διοργανωτές τον πλησίασε και του είπε να φορέσει το παντελόνι του, ενώ ήδη μιλούσε μέσω ασυρμάτου με την αστυνομία.
Ο Μπάρι Φρίμαν, ένας από τους διοργανωτές του αγώνα έγραψε στο Facebook για το περιστατικό, «Δεν αποδεχόμαστε τέτοια συμπεριφορά και φροντίσαμε να αποκλειστεί πριν ξεκινήσει η πορεία».


Cyprustimes 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου