Υπόθεση φόνου 50χρονου Σύριου διερευνά πλέον η αστυνομία Λεμεσού, μετά που το θύμα του άγριου ξυλοδαρμού υπέκυψε στα τραύματα του χθες βράδυ στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Λευκωσίας όπου νοσηλευόταν από τον περασμένο Μάρτιο.
Είχε τραυματιστεί κρίσιμα όταν κτυπήθηκε βάναυσα στη διάρκεια συμπλοκής με ομάδα Ρουμάνων. Βαριές πλέον οι καμπάνες για τους τέσσερις συλληφθέντες που πλέον αντιμετωπίζουν τη κατηγορία του φόνου.
Το περιστατικό συνέβη στις 15 Μαρτίου στις 2 τα ξημερώματα. Ο καυγάς, άρχισε σε νυκτερινό κέντρο που βρίσκεται στη Λεωφόρο Μακαρίου, όταν ομάδα αντρών αραβικής καταγωγής διασκέδαζαν με τη συντροφιά της νεαρής Ρουμάνας. Η διασκέδαση μεταφέρθηκε έξω από το κέντρο, όπου βρισκόταν ομάδα Ρουμάνων. Μόλις οι θερμόαιμοι Ευρωπαίοι αντιλήφθηκαν την ομοεθνή τους να κάνει παρεούλα με τους Άραβες, άρχισαν να την παρενοχλούν.
Στα πειράγματα των Ρουμάνων αντέδρασαν οι Άραβες με αποτέλεσμα να ανάψουν τα αίματα και να στηθεί καυγάς. Η μια μπουνιά έφερε την άλλη και σύντομα ο καυγάς μετατράπηκε σε αιματηρή συμπλοκή. Πολίτες κάλεσαν την αστυνομία, μέλη της οποίας έσπευσαν στην περιοχή. Οι εμπλεκόμενοι όμως έγιναν καπνός και και τον μόνο που εντόπισαν βαριά τραυματισμένο, οι αστυνομικοί ήταν τον 50χρόνο Σύριο. Ο τραυματίας διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λεμεσού, όπου λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του μεταφέρθηκε στη Λευκωσία. Χθες βράδυ υπέκυψε στα τραύματα του.
Για την υπόθεση είχαν συλληφθεί μετά από προσπάθειες της αστυνομίας τέσσερα πρόσωπα, τρεις Βούλγαροι και ένας Ρουμάνος. Οι τέσσερις κατηγορήθηκαν για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, το δικαστήριο είχε αποφασίσει όπως παραμείνουν στις Κεντρικές Φυλακές. Πλέον αντιμετωπίζουν τη κατηγορία του φόνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου