Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Εικόνες βιβλικής καταστροφής στην Σκόπελο. ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ


Στο έλεος σφοδρής κακοκαιρίας βρέθηκε από νωρίς χθες το βράδυ η Σκόπελος. Ισχυρή βροχόπτωση έχει πλήξει σοβαρά το νησί και κάτοικοι μιλούν για πρωτοφανείς εικόνες και βιβλική καταστροφή.

Δείτε βίντεο ΕΔΩ κι ΕΔΩ!!!

Στην παραλία της Σκοπέλου γύρω στις 8.30 το βράδυ οι κάτοικοι σοκαρισμένοι αντίκρισαν ένα ορμητικό ποτάμι να κατευθύνεται προς τα πάνω τους και στο πέρασμά του να παρασέρνει τα πάντα.
Το ποτάμι που δημιούργησε η ισχυρότατη βροχόπτωση κινούνταν με τόση δύναμη παρασέρνοντας μέχρι και σταθμευμένα δίκυκλα, αλλά και αυτοκίνητα, τα οποία αναποδογύρισε!

Κάτοικοι βρίσκονται σε αδυναμία να προστατεύσουν τις περιουσίες τους και το πρώτο μέλημά τους είναι να μη τεθούν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές. Τρεις ώρες δυνατής βροχώπτωσης ήταν αρκετή για να φέρει την καταστροφή στην Σκόπελο.
Από το πρωί χθες, αλλά και  προχθες, τα νησιά των Βορείων Σποράδων είχαν βρεθεί στο «μάτι του κυκλώνα».

Ιδιαίτερα έντονα ήταν χθες τα καιρικά φαινόμενα που σημειώθηκαν στη Σκόπελο, με τα περισσότερα προβλήματα να σημειώνονται όταν τα ορμητικά νερά της βροχής κάλυψαν όλους τους δρόμους, εισβάλλοντας παράλληλα σε οικείες και επιχειρήσεις. Στον επαρχιακό δρόμο Σκοπέλου - Γλώσσας, μεταφέρθηκαν διάφορα υλικά, ενώ στο μεταξύ πλημμυρικά φαινόμενα σημειώθηκαν σε πολλά σημεία του νησιού. Η Πυροσβεστική υπηρεσία της Σκοπέλου δέχεται έως αυτή την ώρα δεκάδες κλήσεις από κάθε γωνιά του νησιού, ενώ εκτεταμένες διακοπές ρεύματος σημειώνονται, λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων.









































\\\

Πληροφορίες και φώτο Ταχυδρόμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου