Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Τέσσερις μέρες υπό κράτηση η οικιακή βοηθός που φέρεται να έκλεψε κοσμήματα της ηλικιωμένης που φρόντιζε



Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα τετραήμερης κράτησης εναντίον 40χρονης από τις Φιλιππίνες για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις κλοπής από υπηρέτη, κλοπής από κατοικία και απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε χθες στον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου από γυναίκα κάτοικο Αραδίππου, ότι είχε υποψίες πως στις 25/8/2015 η οικιακή βοηθός της μητέρας της, ηλικίας 40 χρόνων, από τις Φιλιππίνες, της έκλεψε ένα χρυσό μενταγιόν.

Η Αστυνομία άρχισε έρευνες σε υποστατικά και άτομα που εμπορεύονται χρυσό. Σε ένα από αυτά εντοπίστηκε το χρυσό μενταγιόν, ενώ η αλλοδαπή φέρεται να πούλησε στο παρελθόν στο ίδιο υποστατικό και δύο χρυσά δαχτυλίδια.

Η κόρη της ηλικιωμένης διενήργησε έλεγχο στα κοσμήματα της μητέρας της και διαπίστωσε πως έλειπαν διάφορα χρυσά και λευκόχρυσα δαχτυλίδια, καδένες λαιμού και άλλα χρυσαφικά συνολικής αξίας 6, 960 ευρώ.

Η 40χρονη από τις Φιλιππίνες συνελήφθη από την Αστυνομία, τέθηκε υπό κράτηση και σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο εξέδωσε διάταγμα τετραήμερης κράτησης της.

(ΚΥΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου