Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Με επιτυχία στέφτηκε το φεστιβάλ κρασιού - Παράδοση και Παφίτικο γλέντι. ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ


Χιλιάδες τουρίστες επισκέπτες και ντόπιοι πέρασαν από το φεστιβάλ κρασιού παράδοση και Παφίτικο γλέντι, που πραγματοποιήθηκε στον χώρο του μεσαιωνικού κάστρου στην Πάφο.


Δείτε βίντεο ζωντανού προγράμματος ΕΔΩ!!!

Την παραδοσιακή εκδήλωση διοργάνωσε ο σύνδεσμος ιδιοκτητών κέντρων αναψυχής της πόλης και στήριξε ο δήμος Πάφου και ο ΚΟΤ.  



Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το φεστιβάλ κρασιού – παράδοση και Παφίτικο γλέντι που πραγματοποιήθηκε 25 και 26 Σεπτεμβρίου στον χώρο του μεσαιωνικού  κάστρου στην Πάφο.


Χιλιάδες τουρίστες, επισκέπτες αλλά και ντόπιοι έδωσαν το παρών τους στην εκδήλωση, δοκίμασαν τα Κυπριακά κρασιά και  τα  τοπικά εδέσματα και απόλαυσαν τα χορευτικά συγκροτήματα αλλά και την ζωντανή μουσική.
Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η περαιτέρω ανάδειξη των τοπικών κρασιών και της Κυπριακής παράδοσης, γενικότερα.


Την εκδήλωση διοργάνωσε ο σύνδεσμος ιδιοκτητών κέντρων αναψυχής Πάφου. Ο δήμαρχος της πόλης Φαίδωνας Φαίδωνος έκανε την έναρξη του φεστιβάλ, ενώ χαιρετισμούς απεύθυναν ο πρόεδρος των σομμελιέρ Κύπρου Γιώργος Κασσιανός , η εκπρόσωπος του ΚΟΤ Γιούλα Παπαέτη Κουτσοφτίδη και ο πρόεδρος του ΣΙΚΑΠ Νεόφυτος Θρασυβούλου.


Στον χώρο του φεστιβάλ λειτούργησε μουσειακός χώρος διαφόρων παραδοσιακών αντικειμένων και εργασιών, ενώ οι παρευρισκόμενοι πάτησαν και σταφύλια.


Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε η Μαρία Χρίστια Γαλατοπούλου  .
Δείτε βίντεο από την παρουσίαση ΕΔΩ!!!



Δεκάδες οινοποιεία από Πάφο και Λεμεσό έλαβαν μέρος στην εκδήλωση  Φεστιβάλ κρασιού – παράδοση και παφίτικο γλέντι την οποία  στήριξαν ο δήμος Πάφου και ο ΚΟΤ.


 Χορηγός επικοινωνίας ήταν η τηλεόραση του Κάπιταλ , η φωνή της Πάφου, το rock fm  και ο ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ.  Οι διοργανωτές έδωσαν ραντεβού για του χρόνου στοχεύοντας  στην καθιέρωσή της. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου