Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Απίστευτο. Γεννήθηκαν δίδυμα με 18 μέρες διαφορά

Ο Λινκ και ο Λόγκαν μπορεί να έχουν το ίδιο DNA, αλλά τα δίδυμα θα έχουν διαφορετικά γενέθλια καθώς γεννήθηκαν με 18 ημέρες διαφορά.
Ο Λόγκαν γεννήθηκε αυτή την εβδομάδα ενώ ο αδερφό τους Λινκ στις 29 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με την ιστοσελίδα συγκέντρωσης χρημάτων που είχε δημιουργήσει η οικογένεια Γκόρβετ. Τα δίδυμα έγιναν πρωτοσέλιδο νωρίτερα αυτό τον μήνα για τον ασυνήθιστο τρόπο γέννησής τους.

Η Χόλι Γκορβέτ είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο στις αρχές Σεπτεμβρίου λόγω του βάρους των διδύμων στον τράχηλό της. Οι γιατροί στο Ιατρικό Κέντρο Evergreen δεν είχαν άλλη επιλογή από το να ξεγεννήσουν το ένα από τα δύο, τον Λινκ, ενώ διένυε την 23η εβδομάδα.
Σύμφωνα με τον δρ. Μάρτιν Γουόκερ, ο Λινκ είχε μόλις 10% πιθανότητες να ζήσει, ενώ κάθε μέρα που ο δίδυμος αδερφός του θα περνούσε στη μήτρα, θα σήμαινε μεγαλύτερες πιθανότητες για την φυσιολογική ανάπτυξή του.
Η μητέρα των διδύμων, δήλωσε πως ο Λόγκαν γεννήθηκε το περασμένο Σάββατο, καθώς οι γιατροί ανησύχησαν από συμπτώματα λοίμωξης που ανέπτυξε η ίδια. Ο μικρός ζυγίζει μόλις 740 γραμμάρια ενώ σύμφωνα με τον γιατρό και ο Λινκ φαίνεται να αναπτύσσεται καλά.
«Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, αλλά το γεγονός ότι μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει αιμορραγία στον εγκέφαλό του, δείχνει ότι μάλλον ανήκει σε αυτό το 10% με φυσιολογική ανάπτυξη δήλωσε ο δρ. Γουόκερ στο ABC.

ΠΗΓΗ: ethnos.gr

 http://ikypros.com/?p=131117#sthash.nXX8hfa5.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου