Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Εμείς δεν συμφωνήσαμε με τέτοια λύση κύριε Αναστασιάδη


Ενοχλημένος ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, με όσους αντιτίθενται στην ΔΔΟ και επικαλείται ότι την «συμφωνήσαμε»!  Απάντηση πήρε εκ μέρους όλων που ΔΕΝ την ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ από τον Λάζαρο Μαύρο. 
΄Όμως ούτε ο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος την δέχθηκε πάνω στον οποίο βασίζουν το άλλοθι τους για την υποστήριξή τους προς αυτήν οι ένθερμοι  υποστηρικτές της. Το αποδείξαμε τεκμηριωμένα (άρθρα πιο κάτω)και θα έχουμε συνέχεια στο θέμα αυτό σύντομα.


Ακούστε για το θέμα της χθεσινής αντίδρασης Προέδρου Νίκου Αναστασιάδη, σε όσους αντιτίθενται στηντουρκο-βρετανική Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία, και για το  εκδοθέν βιβλίο του κ. Δώρου Θεοδώρου πρώην βουλευτή της  ΕΔΕΚ και πρώην Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως Κυπριακής Δημοκρατίας  τίτλος του βιβλίου « Το αληθινό πρόσωπο της Διζωνικής» εκδόσεις Αιγαίον, οι παρουσιάσεις του οποίου θα γίνουν στις 13 Νοεμβρίου 2015 στη Λεμεσό και Λευκωσία 15 Νοεμβρίου 2015.

Μίλησαν στο Ράδιο Πρώτο για το θέμα σήμερα το πρωί οι κ.κ. Μιχάλης Γιωργάλλης, Χρήστος Ιακώβου, Δώρος Θεοδώρου και Σταύρος Σοφοκλέους.

https://www.youtube.com/watch?v=ONc9LMUidQA   Ράδιο Πρώτο Πρώτη Εκπομπή με Λάζαρο Μαύρο


26 Οκτωβρίου 2015

Ακούστε σε επανάληψη την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Ράδιο Πρώτο με το δημοσιογράφο Λάζαρο Μαύρο. Στη σημερινή εκπομπή φιλοξενήθηκαν κατά σειρά οι: Μιχάλης Γιωργάλλας 3:16, Χρήστος Ιακώβου 16:19, Δώρος Θεοδώρου 29:49, Πέτρος Παπαπολυβίου 43:00, Σταύρος Σοφοκλέους 1:02:36, Σάββας Πέτρου 1:08:29.

Φανούλα Αργυρού Λονδίννο 26.10.2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου