Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Δύο συλλήψεις για υποθέσεις διαφθοράς ανήλικων κοριτσιών

Δύο τελικά είναι οι συλλήψεις για δύο διαφορετικές υποθέσεις διαφθοράς ανήλικων κοριτσιών.  Καθηγητής συνελήφθη επειδή σύναψε δεσμό με την 15χρονη μαθήτρια του ενώ πρώην χρυσοχόος συνελήφθη ως ύποπτος για διαφθορά 16χρονης!
Οι δύο οδηγήθηκαν ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λευκωσίας όπου προφυλακίστηκαν για έξι και οκτώ μέρες αντίστοιχα.

Ο 41χρονος τέθηκε υπό οκταήμερη κράτησητο πρωί από το επαρχιακό δικαστήριο, καθώς φέρεται να ήρθε σε συνουσία με 16χρονη από χωριό της επαρχίας Λευκωσίας.  Ο 41χρονος που αρνείται ενοχή, προβάλλοντας κάποιους ισχυρισμούς που διερευνώνται από την αστυνομία, φέρεται να εκμεταλλεύτηκε σεξουαλικά την ανήλικη στο σπίτι της, το 2014, όταν εργαζόταν ως χρυσοχός . Ο ύποπτος που κατηγορείται μεταξύ άλλων για διαφθορά και σεξουαλική εκμετάλλευση ανήλικης, συνελήφθη χθες το απόγευμα, μετά από καταγγελία στην οποία προέβη η ανήλικη, συνοδευόμενη από συγγενικά της πρόσωπα.
Ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λευκωσίας οδηγήθηκε  το μεσημέρι και 37χρονος καθηγητής που συνελήφθη ως ύποπτος για διαφθορά και σεξουαλική εκμετάλλευση 15χρονης μαθήτριας του.  Ο ύποπτος σύμφωνα με την αστυνομία, διατηρεί δεσμό το τελευταίο διάστημα με την ανήλικη.  Συνελήφθη ωστόσο όταν χθες το απόγευμα μετέβησαν στην αστυνομία και κατήγγειλαν την υπόθεση οι γονείς της ανήλικης.   Ο ύποπτος φέρεται να παραδέχεται τη σχέση του με την μαθήτρια του με την οποία δηλώνει ερωτευμένος, εκφράζοντας την θέληση να την αποκαταστήσει. Το δικαστήριο διέταξε την εξαήμερη κράτηση του.

κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου