Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για το έγκλημα πάθους της 36χρονης Μολδαβής

Στο σκοτάδι βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας σε σχέση με το άγριο φονικό της  36χρονης Μολδαβής Ντανιέλλα Ρόσα που βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής άγρια δολοφονημένη στο υπνοδωμάτιο του διαμερίσματος της στην τουρκοκυπριακή συνοικία της Λάρνακας.  Έγκλημα πάθους θεωρούν ότι ερευνούν οι ανακριτές.

12204642_1219205668110943_1348416574_n
Οι ανακριτές είναι πεπεισμένοι ότι ο δράστης ή οι δράστες ήταν γνωστοί στο θύμα, αφού στο διαμέρισμα δεν εντοπίστηκε οποιαδήποτε παραβίαση, ωστόσο η ταυτότητα τους παραμένει άγνωστοι αφού δεν έχει προκύψει οποιοδήποτε στοιχείο εναντίον κάποιου παρά τις δεκάδες ανακρίσεις προσώπων που έγιναν χθες στα γραφεία του ΤΑΕ Λάρνακας.
12188566_1219205864777590_1579789752_n
Οι ανακριτές ψάχνουν απαντήσεις στα τεκμήρια που εντοπίστηκαν στη σκηνή του άγριου φονικού, αλλά και στα τηλέφωνα που είχε το θύμα.  Σε δηλώσεις του χθες ο αστυνομικός διευθυντής Λάρνακας Φίλιππος Βρόντος ανέφερε ότι η αστυνομία  “θα προβεί και στην αποκάλυψη των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων που μπορεί να μας βοηθήσουν στην κατεύθυνση που θα πάρουμε για εντοπισμό του δράστη και εξιχνίαση της υπόθεσης».
Κληθείς να αναφέρει κατά πόσον ο δράστης είχε καθαρίσει τη σκηνή και ενδεχομένως να είχε πάρει μαζί του τεκμήρια και ενοχοποιητικά στοιχεία, ο Φίλιππος Βρόντος είπε ότι «προς το παρόν δεν μπορούμε να πούμε οτιδήποτε μετά βεβαιότητας. Μπορεί ναι, μπορεί και όχι. Θα πρέπει πρώτα να ολοκληρώσει τις έρευνες της στη σκηνή η Εγκληματολογική Υπηρεσία, αφού στο διαμέρισμα υπήρχε μεγάλη ακαταστασία», είπε
Το θύμα το οποίο διέμενε τα τελευταία χρόνια στη Κύπρο και ασχολείτο με την τοποθέτηση ψεύτικων νυχιών και μανικούρ, εντοπίστηκε.χθες βράδυ νεκρή στο πάτωμα υπνοδωματίου του διαμερίσματος της που βρίσκεται στην Οδό Τούζ Χανέ, πίσω από το Δικαστικό Μέγαρο Λάρνακας, κοντά στη περιοχή Μακένζυ από  35χρονη ομοεθνή και φίλη της η οποία ανησύχησε όταν η 35χρονη δεν έδωσε σημεία ζωής ούτε απαντούσε τα τηλέφωνα της.  Χθες λίγο πριν τις οκτώ το βράδυ με τη βοήθεια κλειδαρά, η φίλη της άνοιξε το διαμέρισμα της νεκρής και αντίκρισε το φρικτό θέαμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου