Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

ΑΝΟΙΧΤΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΕΝΝΕΝΤΥ

Ένα από τα σημαντικότερα έργα της Πάφου, του οποίου η υλοποίηση θα αλλάξει την εικόνα της πόλης και θα συμβάλει στην επανεκκίνηση της τοπικής οικονομίας μας, ξεκινά πολύ σύντομα.
Το μεσημέρι, παρουσία του Δημάρχου Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος και μελών του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης, ανοίχτηκαν οι προσφορές για την κατασκευή του έργου της Ανάπλασης του Παραδοσιακού Κέντρου και της Πλατείας Κέννεντυ.

Μιλώντας κατά το άνοιγμα των προσφορών, ο Δήμαρχος Πάφου επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ότι ο Δήμος έλαβε όλες τις πρόνοιες, ώστε το έργο να κατασκευαστεί μέσα σε αυστηρά χρονοδιαγράμματα προκειμένου να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2016 και να είναι έτοιμο την 1η Ιανουαρίου 2017, χρονιά που η Πάφος θα είναι και επισήμως η Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το έτος αυτό.
Ακολουθώντας όλες τις νόμιμες διαδικασίες, με πλήρη διαφάνεια και μακριά από τα «μαγειρέματα» του παρελθόντος, τόνισε ο κ. Φαίδωνος, ο Δήμος θα βρίσκεται σε στενή επαφή με τον ανάδοχο του έργου και θα παρακολουθεί στενά την πρόοδο των εργασιών και την πιστή εφαρμογή των χρονοδιαγραμμάτων που έχουν τεθεί. Σημείωσε ότι υπάρχουν πρόνοιες και προβλέψεις για εκτέλεση εργασιών ακόμη και σε μη εργάσιμες ημέρες και ώρες, ενώ ευχαρίστησε τον Γενικό Ελεγκτή της Δημοκρατίας, τις υπόλοιπες εμπλεκόμενες υπηρεσίες, τις εταιρείες που υπέβαλαν προσφορές και όλους όσοι εργάστηκαν για την επιτυχή και αποτελεσματική εκτέλεση των προβλεπόμενων διαδικασιών.
Στον διαγωνισμό έλαβαν μέρος οι εταιρείες ΕΠΤΕΚΑ Α.Ε., CYBARKO LMT, MILTIADES NEOPHYTOY, IAKOVOU BROTHERS (Constr.) LTD, Ν. ΓΑΒΡΙΗΛ & ΥΙΟΙ ΛΤΔ και ZEMCO CONSTRACTION LTD, με ποσά που κυμαίνονται από 5,5 έως 6.9 εκατομμύρια ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου