Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Σύσκεψη στην Επαρχιακή Διοίκηση Πάφου για την ηχορύπανση. Μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση από τον πρόεδρο του ΣΙΚΑΠ


Σύσκεψη  πραγματοποιήθηκε σήμερα στη επαρχιακή διοίκηση Πάφου για την ηχορύπανση στα κέντρα αναψυχής  στη παρουσία όλων των αρχών τις πόλης,  αστυνομία, ΚΟΤ, τελωνείο, δήμος Πάφου  και κέντρα αναψυχής.

 Ο πρόεδρος του ΣΙΚΑΠ Νεόφυτος Θρασυβούλου, τόνισε ότι, η σύσκεψη ήταν εποικοδομητική  και   ευχαρίστησε γι’  ακόμη μια φορά την έπαρχο Πάφου Μαίρη Λάμπρου για την ανταπόκριση της και την ευαισθησία  που δείχνει στο  να οδηγήσουμε την Πάφο σε καλύτερες μέρες και να διορθώσουμε τα κακά του παρελθόντος.
Ταυτόχρονα, κάλεσε όλους τους φορείς να λειτουργούν μέσα στα πλαίσια της υφιστάμενης κατάστασης που δεν είναι η καλύτερη για τους επιχειρηματίες της πόλης  και  να δώσουμε από κοινού τον αγώνα στην επανεκκίνηση  και την  βιωσιμότητα  της Πάφου.

Η κατάσταση  και η ψυχολογία των επιχειρήσεων και των επαγγελματιών δεν είναι αυτή που φυσιολογικά περιμέναμε να είναι, αφού στο τέλος του  χρόνου κουβαλά ζημιές και πολλές συσσωρευμένες υποχρεώσεις, σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Θρασυβούλου, ανέφερε πως τα ωράρια λειτουργίας των κέντρων αναψυχής πρέπει να παραμείνουν ως έχουν τώρα για να μπορέσουν οι επιχειρήσεις να ανταπεξέλθουν της δύσκολης περιόδου που περνά ο τόπος.

 Σχετικά με την ένταση της μουσικής, σημείωσε ότι, η εφαρμογή του ντέσιμπελ μίττερ θα λύσει το πρόβλημα και ήδη η Έπαρχος έχει αναλάβει πρωτοβουλία για το θέμα αυτό.
Ο κ. Θρασυβούλου, ξεκαθάρισε ότι, ο ΣΙΚΑΠ είναι εδώ, στήριζε και στηρίζει τα κέντρα αναψυχής και παρεμβαίνει στα κέντρα λήψης αποφάσεων για το καλό του ιδιοκτητών κέντρων αναψυχής, του τουρισμού και της οικονομίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου