Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Οι ανθρώπινες εκτελέσεις των τζιχαντιστών

Η Βασιλεία του Τρόμου της εποχής μας έχει μετακομίσει στη Μέση Ανατολή, μιλά αραβικά και θέλει υπόδουλο όλο τον μουσουλμανικό κόσμο, αλλά και παρελθόν κάθε άπιστο Δυτικό.

Το ημερολόγιο έγραφε 29 Ιουνίου 2014 όταν η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος της Συρίας και του Αφγανιστάν ανακήρυξε την ανεξαρτησία της, έγινε χαλιφάτο και έστεψε τον μυστηριώδη αρχηγό της Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι σεΐχη του ψευδοκράτους αλλά και χαλίφη όλου του ισλαμικού κόσμου.

Το ακραίο αυτό παρακλάδι της ιρακινής αλ-Κάιντα γιγαντώθηκε και ξέφυγε πια από κάθε έλεγχο, καθώς το ζοφερό κράτος κατέχει σήμερα έκταση Αγγλίας, βασιλεύει σε 10 εκατ. ανθρώπους και μετρά περιουσία μεγαλύτερη από 2 τρισ. δολάρια.

Κανείς δεν μπορεί τώρα να αγνοήσει το ISIS και είναι σίγουρο ότι θα δούμε πολλά ακόμα με τον καρκινικό οργανισμό που εξαπλώνεται στην πολύπαθη Μέση Ανατολή και δείχνει τα τρομακτικά του δόντια στην Ευρώπη. Και βέβαια το Ισλαμικό Κράτος βρυχάται και ξερνά απειλές και τρόμο ανείπωτο, με τα εγκλήματά του κατά της ανθρωπότητας να μην έχουν σύγχρονο όμοιό τους.

Ο τρόμος που έχει εγκαθιδρύσει για τα καλά τόσο στο εσωτερικό της ανίερης έκτασής του όσο και στον πλανήτη ολάκερο παραμένει αρχέτυπο φρίκης και θηριωδίας, καθώς πλάι στις απάνθρωπες εκτελέσεις υπάρχουν πολλά ακόμα χρονικά δράσης που θα έκαναν την αλ Κάιντα να μοιάζει σχολική συμμορία.
Ο αποτροπιασμός έχει στις μέρες μας ονοματεπώνυμο και δεν είναι άλλο από το Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και της Συρίας. Καλωσορίσατε στην ανατριχιαστική πύλη του…

Δημόσιες εκτελέσεις παιδιών

isisifsdfgge1
Ο σκληροπυρηνικός φανατισμός των ακραίων τζιχαντιστών ούτε ηλικία κοιτά ούτε από παιδική αθωότητα ξέρει. Τον Ιανουάριο, για παράδειγμα, το ISIS εκτέλεσε 13 εφήβους στη Μοσούλη γιατί υπέπεσαν σε μέγα κακούργημα: παρακολουθούσαν τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ Ιράκ και Ιορδανίας στην τηλεόραση. Τα παιδιά εκτελέστηκαν δημόσια με πολυβόλο και οι γονείς τους δεν μπόρεσαν μάλιστα να τα ενταφιάσουν, καθώς φοβούνταν για τις δικές τους ζωές. Οι τζιχαντιστές ανακοίνωσαν με ντουντούκες το έγκλημα, που παραβίαζε τον νόμο της Σαρία.
Ακτιβιστικές οργανώσεις έχουν αποκαλύψει πληθώρα δολοφονιών ανηλίκων από το ISIS, καθώς το μένος των τζιχαντιστών στρέφεται κατά παντός και όρια δεν γνωρίζει…

Δολοφονίες ομοφυλόφιλων αντρών

isisifsdfgge2
Το βίντεο με τους μαχητές του Ισλαμικού Κράτους να ρίχνουν από ταράτσα της Μοσούλης δύο άντρες που πιάστηκαν να επιδίδονται σε ομοφυλοφιλικό έρωτα τον Ιανουάριο έκανε τον γύρο του κόσμου, όπως και το κατοπινό (Φεβρουάριος) με αντίστοιχο υλικό αυτή τη φορά από τη Ράκα. Ο άντρας του δεύτερου βίντεο επιβίωσε μάλιστα από την πτώση από επταώροφο κτίριο της Ράκα, το «ψηλότερο σημείο της πόλης», για να λιθοβοληθεί κατόπιν μέχρι θανάτου. Το πλήθος των τζιχαντιστών παραληρούσε για τη στυγερή δολοφονία.
Η βαρβαρότητα των τζιχαντιστών κατά των ομοφυλοφίλων, των «παιδιών του Λοτ», όπως τους αποκαλούν οι φανατικοί ισλαμιστές, έχει καταγραφεί ευρύτατα και οι θηριωδίες στη Συρία τέλος δεν έχουν, στρεφόμενες και κατά της σεξουαλικής διαφορετικότητας. Πρόσφατα, και τρίτο βίντεο με νεαρό ομοφυλόφιλο να πετιέται σαν σακί από κτίριο της Ράκα με τα μάτια δεμένα βγήκε στη δημοσιότητα, επισημοποιώντας το γεγονός ότι ομοφυλόφιλοι δεν χωρούν στο ανόσιο χαλιφάτο των εξτρεμιστών…

Σφαγιασμός σιιτών την ώρα που προσεύχονται

isisifsdfgge3
Το σουνιτικό ISIS ανέλαβε με καμάρι την ευθύνη για τέσσερις βομβιστές αυτοκτονίας που σκότωσαν περισσότερους από 100 σιίτες μουσουλμάνους σε δύο τζαμιά της Υεμένης. Τα περιστατικά έλαβαν χώρα στην πρωτεύουσα της Υεμένης, τη Σαναά, κατά την ώρα της προσευχής. Το Ισλαμικό κράτος εξάγει τρομοκρατία και στόχοι του είναι όλοι αδιακρίτως, βυθίζοντας τη Μέση Ανατολή στο χάος και τον θάνατο…

Εκτέλεση δικών τους μαχητών

isisifsdfgge4
Μεταξύ Ιουνίου-Δεκεμβρίου 2014, το ISIS δολοφόνησε περισσότερους από 200 πιστούς στρατιώτες του, όπως αποκάλυψαν οι μη κυβερνητικές οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στη Συρία (όπως το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων). Οι λόγοι ποικίλουν και έχουν να κάνουν από δεύτερες σκέψεις των μαχητών για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας μέχρι και «ανικανότητα» στη μάχη. Η βαρβαρότητα που έχει επιφέρει σε Ιράκ και Συρία το ISIS ταυτότητα δεν κοιτά και στρέφεται αναπάντεχα και κατά των μελών του, σαν το ιοβόλο φίδι που τρώει την ουρά του δηλαδή.
Η εκτέλεση δικών σου στρατιωτών παραμένει ασυνήθιστη τακτική στα χρονικά του πολέμου, ιδιαίτερα σε τέτοια κλίμακα, και αποκαλύπτει άλλη μια ζοφερή πλευρά των φανατικών τζιχαντιστών που δεν σέβονται τίποτα. Σύμφωνα με τις σχετικές πηγές, έχουν καταγραφεί τουλάχιστον 1.878 δολοφονίες μαχητών ή πολιτών που στηρίζουν το ISIS από το ίδιο το χαλιφάτο στα δυο χρόνια της δηλητηριώδους δράσης του, καθώς όποιος παραβιάζει τον νόμο της Σαρία γίνεται αυτομάτως στόχος…

Απαγωγές γυναικών και διεθνές trafficking

isisifsdfgge5
Η πολύπαθη ιρακινή μειονότητα των Γιαζίντι αλλά και η κουρδική κοινότητα το ξέρουν δυστυχώς καλά: το ISIS πιάνει τις γυναίκες και τις κόρες τους και είτε τις πουλά ως ιερόδουλες στο διεθνές κύκλωμα πορνείας είτε τις αναγκάζει να μετατραπούν σε συζύγους και παλλακίδες των μαχητών. Ανάλογα μάλιστα με την ποιότητα της «λευκής σαρκός», οι τιμές κυμαίνονται από 500-43.000 δολάρια ανά «κομμάτι» στις αγορές της Μέσης Ανατολής. Οι χιλιάδες νεκροί Κούρδοι του Βόρειου Ιράκ αφήνουν πίσω τους χιλιάδες χήρες, οι οποίες βρίσκουν νέα τραγική ζωή στο εσωτερικό του ISIS.
Η Διεθνής Αμνηστία ήδη από το 2014 έχει αποκαλύψει τον βασανισμό και τον μαζικό βιασμό των γυναικών που συλλαμβάνει το ISIS και κρατά ως ιερόδουλες στη σεξουαλική δούλεψη των τζιχαντιστών (ακόμα και κορίτσια 10-12 ετών). Ένας καλός αριθμός των σεξουαλικών αυτών σκλάβων εξαναγκάζεται τελικά σε αυτοκτονία. Οι κουρδικές πηγές αναφέρουν σωρεία περιστατικών με απαγωγές γυναικών από τις τοπικές κοινότητες και πώλησής τους σε οίκους ανοχής της Μέσης Ανατολής, όταν φυσικά δεν μπαίνουν στο ερωτικό στόχαστρο κάποιου μαχητή και τις κρατήσει για το προσωπικό του χαρέμι. Οι αναφορές κάνουν λόγο για χιλιάδες κυριολεκτικά γυναίκες που πέφτουν θύματα της ανατριχιαστικής αυτής πρακτικής: 1.200 γυναίκες των Γιαζίντι πιάστηκαν στην πόλη Σιντζάρ και μόνο.
H Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες κατέγραψε άλλο ένα έγκλημα στη Φαλούτζα, όταν οι τζιχαντιστές εισέβαλλαν στα σχολεία θηλέων και άρπαξαν τα ανήλικα κορίτσια, την ίδια ώρα που η Διεθνής Αμνηστία συνομίλησε με τουλάχιστον 40 σκλάβες του σεξ που κατάφεραν να ξεφύγουν από τα βρομερά χέρια του ISIS, οι οποίες αποκάλυψαν ότι βιάζονταν καθημερινά και πωλούνταν ή δίνονταν ως δώρο στους μαχητές…

Εξόντωση ανθρώπων με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο

isisifsdfgge6
Από πού να ξεκινήσει κανείς, από την αναβίωση των πατροπαράδοτων ανατριχιαστικών εκτελέσεων ή από τη σύλληψη νέων μεθόδων δολοφονικής φρίκης; Τον Ιανουάριο του 2015 το ISIS έκαψε ζωντανό έναν ιορδανό πιλότο κλειδωμένο μέσα σε κλουβί, τον οποίο είχε περιλούσει με εύφλεκτο υλικό. Κατά τη γνώριμη συνήθειά του, το Ισλαμικό Κράτος κινηματογράφησε τη μακάβρια εκτέλεση για να τους θαυμάσει όλη η πλάση, αν και αυτό δεν είναι φυσικά το μόνο μαρτυρικό φονικό του αυτοανακηρυγμένου χαλιφάτου.
isisifsdfgge66
Γιατί οι τζιχαντιστές έχουν αναβιώσει ακόμα και τη σταύρωση ως τρόπο τιμωρίας. Πολλές εικόνες έχουμε δυστυχώς αντικρίσει με σταυρωμένους άντρες και εφήβους που έχουν κατηγορηθεί για διάφορα αδικήματα. Η κεντρική πλατεία της ανόσιας πρωτεύουσας του ISIS, της Ράκα, έχει δει απίστευτες εικόνες φρίκης που δεν χωρούν στο μυαλό. Η σταύρωση γίνεται συνήθως για αποστασία, απάρνηση της μουσουλμανικής πίστης δηλαδή, και τα θύματα παραμένουν στον σταυρό του μαρτυρίου για μέρες μέχρι να εκπνεύσουν. Το σκοτεινό χαλιφάτο μεταφράζει με τον συνήθη ακραίο τρόπο του το Κοράνι και επιδίδεται κατόπιν σε πρωτάκουστα εγκλήματα.
isisifsdfgge666
Όπως οι αποκεφαλισμοί, στους οποίους καταφεύγουν συχνά, μιας και είναι η αγαπημένη μέθοδος εκτέλεσης στο εσωτερικό του μαύρου χαλιφάτου. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τον αποκεφαλισμό του αμερικανού φωτορεπόρτερ James Foley, του βρετανού ταξιτζή Alan Henning, του αμερικανού δημοσιογράφου Steven Sotloff, του βρετανού εθελοντή ΜΚΟ, David Haines, όπως κα του αμερικανού συναδέλφου του Peter Kassig;

newsbeast.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου