Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Η Μαργαρίτα Παπανδρέου μιλά στο βιβλίο της για τις απιστίες του Αντρέα

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ηλεκτρονικών ΜΜΕ της Αθήνας η Δήμητρα Λιάνη σχολίασε όσα αναφέρονται σε βιβλίο της Μαργαρίτας Παπανδρέου για τις απιστίες του Ανδρέα Παπανδρέου με μια λακωνική δήλωση-δηλητήρο: «… Δε ξέρω τι έκανε με τις άλλες, ο Ανδρέας, σε μένα πάντως ήταν απόλυτα πιστός…».

Άλλα δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Δήμητρα Λιάνη ετοιμάζει νέο βιβλίο για τη σχέση της με τον Ανδρέα Παπανδρέου. Όπως γράφει το Βήμα στην στήλη Βηματοδότης:
«Μπορεί η Μαργαρίτα να έγραψε βιβλίο αλλά η Δήμητρα Λιάνη δεν θα το αφήσει έτσι!
Ως απάντηση στο βιβλίο της Μαργαρίτας Παπανδρέου μπορεί να εκληφθεί το βιβλίο που γράφει (το έχει ήδη γράψει και βρίσκεται σε γνωστό εκδοτικό οίκο για επιμέλεια) η Δήμητρα Λιάνη.
Περιγράφει τη σχέση της με τον Ανδρέα Παπανδρέου , τις ώρες που πέρασε στο Χέρφιλντ, δίνει τη δική της εξήγηση για το περίφημο νεύμα στο αεροδρόμιο αλλά αναφέρεται και σε πολιτικά ζητήματα.
Η Δήμητρα Λιάνη εκμυστηρεύτηκε την είδηση ότι γράφει βιβλίο στον Αντιπρόεδρο της Βουλής Δ. Κρεμμαστινό, όταν τελευταίως είχε εισαχθεί στο Αττικό νοσοκομείο για ένα μικροπρόβλημα υγείας. Και τι νομίζετε ότι απάντησε ο καθηγητής κ. Κρεμμαστινός : «Προσοχή, κορίτσια, να μη γράφετε παραμύθια».


ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
«Εμφύλιος» στην οικογένεια Παπανδρέου…
Σύμφωνα με το pronews.gr, ένας μικρός «εμφύλιος» εξελίσσεται στην οικογένεια της Μαργαρίτας Παπανδρέου, με αιτία το βιβλίο της στο οποίο υπάρχουν αποκαλύψεις για την κοινή τους ζωή τους… εξωσυζυγικούς τους έρωτες και τα παρασκήνια της εξουσίας, σε μια απ’ τις πιο ενδιαφέρουσες περιόδους της ελληνικής πολιτικής ζωής.
Συγκεκριμένα ο μεγαλύτερος γιός της οικογένειας, ο πρώην πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου έχει εκφράσει τη διαφωνία του με την έκδοση του επίμαχου βιβλίου, ενώ ο Νίκος όχι μόνο συμφωνεί με την έκδοση, αλλά είναι αυτός που έχει γράψει τον πρόλογο και προωθεί την έκδοσή του.
Η διαμάχη μεταξύ των δύο αδελφών, καθώς και του ΓΑΠ με τη μητέρα του μάλλον δεν θα λάβει δημόσιο χαρακτήρα αφού η Μαργαρίτα «απαγορεύει» κάτι τέτοιο στα παιδιά της, ωστόσο υπάρχει και έχει προκαλέσει ρωγμές στην -κατά τα άλλα- ενωμένη οικογένεια.
Οι διαφωνίες του ΓΑΠ, όπως τις μετέφερε στη μητέρα και τον αδελφό του, εστιάζονται στην εκτίμησή του ότι το βιβλίο με τις αποκαλύψεις που περιέχει κάνει κακό στην οικογένεια και θα προξενήσει αντιδράσεις, με αποτέλεσμα να φθείρει και τη δική του πολιτική πορεία (που πάντως βρίσκεται στο… ναδίρ).
Αντίθετα Μαργαρίτα και Νίκος βλέπουν το βιβλίο ως μια «απάντηση» στο βιβλίο με τίτλο «10 χρόνια και 54 μέρες» που εξέδωσε η Δήμητρα Παπανδρέου το 1997, ενώ το αντιμετωπίζουν και σαν μια παρέμβαση που όμως θα αφήσει και κέρδος, αφού θεωρούν βέβαιη την εκδοτική του επιτυχία!

ΠΗΓΕΣ: ΒΗΜΑ, pronews.gr
http://ikypros.com/?p=133695#sthash.SskZfHZR.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου