Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Εκπαιδευτική Ημερίδα CIIM «Improving Education: Promoting Quality at all levels»

Το Cyprus International Institute of ManagementCIIM γιορτάζει τα 25 χρόνια λειτουργίας του και διοργανώνει την εκπαιδευτική ημερίδα «Improving Education: Promoting Quality at all levels». Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Νοεμβρίου, 9:00-13:00 στην αίθουσα Jean Monnet στο συνεδριακό κέντρο Φιλοξένια στη Λευκωσία.


Η δημιουργία εκπαιδευτικών συστημάτων τα οποία μεγιστοποιούν τη μαθησιακή πρόοδο των μαθητών στο σύνολό τους και ταυτόχρονα παρέχουν ίσες εκπαιδευτικές ευκαιρίες, αποτελεί πάγιο αίτημα στο χώρο της εκπαίδευσης διεθνώς. Στο πλαίσιο αυτό, το CIIM καταβάλλει τα τελευταία χρόνια σημαντικές προσπάθειες για ενεργό συμμετοχή στα κοινωνικά και εκπαιδευτικά δρώμενα του τόπου μέσα από τη συνεργασία και την εποικοδομητική ανταλλαγή ιδεών  με τοπικά και διεθνή εκπαιδευτικά ιδρύματα. Παράλληλα στηρίζει τη δημόσια και ιδιωτική εκπαίδευση μέσα από την παροχή στήριξης και επιμόρφωσης στα μάχιμους εκπαιδευτικούς.

Κύριοι ομιλητές της ημερίδας θα είναι οι: John Gray, University of Cambridge, η Pamela Sammons, University of Oxford και ο Παναγιώτης Αντωνίου, University of Cambridge. Οι τρεις ομιλητές είναι καταξιωμένοι ακαδημαϊκοί στο χώρο της εκπαιδευτικής αποτελεσματικότητας και βελτίωσης με πλούσιο ερευνητικό και συγγραφικό έργο.

Η ημερίδα απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, στην πανεπιστημιακή κοινότητα, στα διοικητικά στελέχη και τους λειτουργούς του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού και στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου.

Για πληροφορίες και συμμετοχές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο 77 77 2446 ή να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του CIIM στο www.ciim.ac.cy.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου