Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

2ON ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ HOUSEKEEPERS – CYHA


Με τεράστια επιτυχία διεξήχθη την Τετάρτη 20/01/16 το 2ον  Παγκύπριο Συνέδριο του Επαγγελματικού Συνδέσμου CYHA. στον τομέα του Housekeeping.
Το συνέδριο τίμησαν με την παρουσία τους όλοι οι οργανωμένοι φορείς του τουρισμού και  εκπαίδευσης στην τουριστική βιομηχανία και υπάλληλοι που ασχολούνται στο τμήμα οροφοκομίας.

Η επανεκλεγείσα  Πρόεδρος του Συνδέσμου CYHA κ. Βορκά, κατά την προσφώνηση του συνεδρίου, ανέλυσε τους στόχους και την δράση του συνδέσμου κατά την 14μηνη πορεία του και τόνισε την σημασία της διατήρησης των υψηλών ποιοτικών κριτηρίων καθαριότητας. Η εκπαίδευση και η κατάρτιση αναφέρθηκε η κ. Βορκά, σε νέες τεχνοτροπίες καθαρισμού, σε περιβαλλοντικά θέματα και σε θέματα υγείας και ασφάλειας, καθώς και η αναβάθμιση των τμημάτων housekeeping, αποτελούν βασικούς στόχους του συνδέσμου.

Κατά την διάρκεια του συνεδρίου οι ομιλητές  Ανδρέας  Γεωργίου αναφέρθηκε στην ουσιώδη ομιλία του με θέμα «Επικοινωνία και ανθρώπινες σχέσεις στο εργασιακό περιβάλλον».
Καθώς και ο  Σύμβουλος Τουρισμού κ. Μιχάλης Δημοσθένους, αναφέρθηκε  στα αρνητικά σημεία που παρατηρεί ο πελάτης που επισκέπτεται μια ξενοδοχειακή μονάδα..
Στους χώρους του συνεδρίου υπήρχαν και εκθέτες που παρουσίαζα τα καινοτομικά προϊόντα τους που χρησιμοποιούνται από το τμήμα Οροφοκομίας στην Ξενοδοχειακή Βιομηχανία  μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου