Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Αυτός θα είναι ο καιρός απόψε στην Κύπρο



Ψυχρή αέρια μάζα επηρεάζει την περιοχή.

Απόψε ο καιρός θα είναι παροδικά κυρίως συννεφιασμένος και πιθανό να σημειωθεί ελαφρά χιονόπτωση ή χιονόνερο κυρίως στα ορεινά και ημιορεινά.
Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βόρειοι μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και στα προσήνεμα ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στον 1 βαθμό στο εσωτερικό, γύρω στους 4 στα παράλια και στους πλην 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά, στα ημιορεινά όπως και σε υπήνεμες πεδινές περιοχές αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος και δεν αποκλείεται να σημειωθεί μεμονωμένη ελαφρά χιονόπτωση στα ορεινά και ημιορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βόρειοι αρχικά μέτριοι ως ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ, και αργότερα ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και στα προσήνεμα ταραγμένη ενώ αργότερα θα καταστεί λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και στους μείον 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ως βορειοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Την Τρίτη παροδικά αυξημένες νεφώσεις πιθανόν να δώσουν μεμονωμένη ελαφρά χιονόπτωση σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο κατά το τριήμερο.

Οι θερμοκρασίες που καταγράφηκαν σήμερα και η σχετική υγρασία στις 2 το απόγευμα ήταν:

Μέγιστη ΘερμοκρασίαΕλάχιστη ΘερμοκρασίαΣχετική Υγρασία
Λευκωσία:10°C3°C40%
Αεροδρόμιο Λάρνακας:12°C6°C44%
Λεμεσός:14°C8°C40%
Αεροδρόμιο Πάφου:13°C8°C50%
Παραλίμνι:10°C5°C37%
Πρόδρομος:-2°C-5°C96%
Πόλις Χρυσοχούς:13°C4°C48%

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου