Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Χαλασμός κυρίου σε Λεμεσό, Λάρνακα και Αμμόχωστο

Σε 15 κλήσεις έχει ανταποκριθεί μέχρι στιγμής η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λεμεσού για απομάκρυνση κυρίως δέντρων που αποκόπηκαν λόγω των σφοδρών ανέμων που πνέουν από το απόγευμα.

Όπως αναφέρθηκε στο ΚΥΠΕ από αξιωματικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τα σοβαρότερα προβλήματα εντοπίζονται παραλιακά από την περιοχή της κοινότητας Τραχωνίου μέχρι και τη Γερμασόγεια.
Από τους ανέμους δέντρα ξεριζώθηκαν και έπεσαν σε δρόμους αλλά και σταθμευμένα οχήματα – χωρίς να υπάρξει οποιοσδήποτε τραυματισμός – ως επίσης και άλλα υλικά, όπως μεταλλικά πάνελ οροφής και πινακίδες.
Η Πυροσβεστική βρίσκεται σε κινητοποίηση για αντιμετώπιση της κατάστασης.

Λάρνακα – Αμμόχωστο
Δέκα κλήσεις δέχθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία στη Λάρνακα λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, που άρχισαν γύρω στις 5 το απόγευμα.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, στην πόλη και επαρχία Λάρνακας πνέουν σφοδροί άνεμοι και πέφτουν καταρρακτώδεις βροχές, βροντές και αστραπές.
Από τα έντονα καιρικά φαινόμενα η Πυροσβεστική έλαβε κλήσεις για ρίψη δέντρων και διαφημιστικών πινακίδων στους δρόμους.
Σε συνεργασία με την Αστυνομία καταβάλλονται προσπάθειες για καθαρισμό των δρόμων.
Στο μεταξύ και στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου επικρατούν έντονες καιρικές συνθήκες, ωστόσο σύμφωνα με την Αστυνομία δεν έχει μέχρι στιγμής αναφερθεί οποιοδήποτε περιστατικό για ζημιές.

κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου