Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Τυλίχτηκαν στις φλόγες πολυκατοικία και εστιατόριο



Σε δώδεκα συνολικά κλήσεις για βοήθεια, οκτώ πυρκαγιές και τέσσερις ειδικές εξυπηρετήσεις, ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσίας το τελευταίο 24ωρο, που έληξε στις 06:00 το πρωί.


Σύμφωνα με ανακοίνωση της πυροσβεστικής, στις 18:00 λήφθηκε μήνυμα για πυρκαγιά σε εστιατόριο στην οδό Σαριπόλου στη Λεμεσό. Η πυρκαγιά, που σύμφωνα με την Πυροσβεστική οφείλεται στην ελαττωματική κατασκευή/τοποθέτηση της καπνοδόχου τζακιού του υποστατικού προκάλεσε ελαφρές ζημιές.

Στις 01.23 λήφθηκε μήνυμα για πυρκαγιά σε πολυκατοικία στην οδό Τρικάλων στην Λακατάμια , Λευκωσία. Ανταποκρίθηκαν 3 πυροσβεστικά οχήματα από τον Σταθμό Λακατάμιας και η ώρα 01.54 τέθηκε υπό έλεγχο πυρκαγιά σε διάφορα υλικά τα οποία βρίσκονταν τοποθετημένα σε προθάλαμο του 3ου ορόφου   πολυκατοικίας στην οδό Τρικάλων 17 στη Λακατάμια. Οι ένοικοι του 3ου ορόφου εξήλθαν στα μπαλκόνια μέχρι που αφίχθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία και διασφάλισε την χρήση του κλιμακοστασίου. Χρησιμοποιήθηκαν 4 αναπνευστικές συσκευές και τυλικτήρας νερού. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται.




κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου