Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Παγκύπρια εκστρατεία της Τροχαίας. Δείτε τα αποτελέσματα


Συντονισμένες επιχειρήσεις της Αστυνομίας στο πλαίσιο της αντιεγκληματικής της δράσης και πρόληψης οδικών τροχαίων συγκρούσεων
Στο πλαίσιο της πρόληψης και πάταξης της εγκληματικότητας και πρόληψης των οδικών τροχαίων συγκρούσεων,
πραγματοποιήθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 30-7/01/16, παγκύπριες και συντονισμένες εκστρατείες και επιχειρήσεις της Αστυνομίας.
Κατά τη διάρκεια των εκστρατειών κατά το πιο πάνω διάστημα, ελέχθησαν παγκύπρια 948 οχήματα και 1,135 πρόσωπα που επέβαιναν σε αυτά. Επίσης, ελέγχθηκαν συνολικά 1,416 υποστατικά παγκύπρια και έγιναν 277 καταγγελίες για αδικήματα που αφορούν τον περί κέντρων αναψυχής, Νόμο. Εξάλλου, κατά το πιο πάνω διάστημα, προέκυψαν 593 καταγγελίες για υπερβολική ταχύτητα και 469 καταγγελίες για διάφορα άλλα τροχαία αδικήματα.
Επιπρόσθετα, στη διάρκεια επιχειρήσεων που διεξήχθηκαν για εφαρμογή του Νόμου που αφορά τα ιδιωτικά γραφεία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας, ελέγχθηκαν 121 ιδιωτικοί φρουροί ασφαλείας, χωρίς ωστόσο να προκύψει οτιδήποτε το παράνομο.
Επίσης, κατά τη διάρκεια των πιο πάνω ημερομηνιών έγιναν 1,450  έλεγχοι αλκοόλης και  113 οδηγοί καταγγέλθηκαν για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης.
Οι εκστρατείες της Αστυνομίας συνεχίζονται σε παγκύπρια βάση με σκοπό την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στον πολίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου