Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Νεαρός στην Λάρνακα έπεσε από τον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας. Δείτε τι έγινε



Νεαρός ηλικίας 28 χρόνων τραυματίστηκε στο σπόνδυλο και τις δύο φτέρνες όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έπεσε από ύψος 4 μέτρων στο στέγαστρο της εισόδου της πολυκατοικίας όπου διαμένει στη Λάρνακα. Η κατάσταση της υγείας του 28χρονου κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ως εκτός κινδύνου.


Σύμφωνα με την Αστυνομία χθες γύρω στις 17.30 εντοπίστηκε από πολίτη, νεαρός 28 χρόνων τραυματισμένος ύστερα από πτώση από ύψος 4 περίπου μέτρων, πάνω στο στέγαστρο της εισόδου πολυκατοικίας που βρίσκεται στη Λεωφόρο Αρτέμιδος στη Λάρνακα.

Με ασθενοφόρο ο νεαρός διακομίσθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι φέρει κάταγμα σπονδύλου και κάταγμα στις δύο φτέρνες.

Την σκηνή που αποκλείστηκε από την Αστυνομία από την πρώτη στιγμή, επισκέφθηκαν μέλη του  ΤΑΕ Λάρνακας οι οποίοι προέβησαν σε έρευνες και εξετάσεις.

Ανακρινόμενος προφορικά ο 28χρονος έδωσε κάποιους ισχυρισμούς στην Αστυνομία για τα αίτια της πτώσης του οι οποίοι διερευνώνται.

Στη σκηνή κλήθηκε ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους ο οποίος διενήργησε αυτοψία.


κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου