Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

Βροχερός ο καιρός στην Κύπρο και πτώση της θερμοκρασίας

Σήμερα ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες ενώ στα ψηλότερα ορεινά αναμένεται να σημειωθεί χιόνι ή χιονόνερο.
Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ενώ από αργά το απόγευμα θα τραπούν βορειοδυτικοί ως βόρειοι, μέτριοι μέχρι ισχυροί 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό, στα δυτικά και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 18 στα υπόλοιπα παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους αναμένεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βόρειοι, μέτριοι μέχρι ισχυροί 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη στα νότια και ανατολικά και μέχρι κυματώδης στα δυτικά και βόρεια. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, τα
ανατολικά και βόρεια παράλια, γύρω στους 11 στα δυτικά και νότια και στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος με ενδεχόμενο μεμονωμένων βροχών κυρίως στα ανατολικά και βόρεια. Σταδιακά αναμένεται βελτίωση.
Την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου