Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Ο καιρός απόψε στην Κύπρο

Ασθενής ψηλή πίεση αρχίζει να επηρεάζει την περιοχή.
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και αρχικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ.
Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά γενικά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά όπου είναι πιθανό να σχηματιστεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα νοτιοδυτικοί ως δυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 9 στα ψηλότερα ορεινά.
Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και στα δυτικά παράλια βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.
Την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ενώ από την Τετάρτη το απόγευμα και την Πέμπτη θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κατά το τριήμερο.
Οι θερμοκρασίες που καταγράφηκαν σήμερα και η σχετική υγρασία στις 2 το απόγευμα ήταν:
Μέγιστη
Θερμοκρασία
Ελάχιστη
Θερμοκρασία
Σχετική
Υγρασία
Λευκωσία:16°C10°C46%
Αεροδρόμιο Λάρνακας:17°C11°C46%
Λεμεσός:20°C11°C44%
Αεροδρόμιο Πάφου:22°C10°C34%
Παραλίμνι:15°C11°C58%
Πρόδρομος:6°C0°C56%
Πόλις Χρυσοχούς:20°C9°C42%

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου