Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Τους φόρεσαν χειροπέδες λίγο πριν απαγάγουν ανήλικο παιδί στην Λευκωσία

Στη σύλληψη τριών Νορβηγών προέβη η αστυνομία στη Λευκωσία.  Οι τρεις θα οδηγηθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας.  Ετοιμάζονταν να απαγάγουν ανήλικο παιδί για λογαριασμό του πατέρα του.

Η σύλληψη τους έγινε μόλις πέρασαν στην ελεύθερη Λευκωσία από τα κατεχόμενα όπου έφτασαν από τη Νορβηγία.  Στην κατοχή τους εντοπίστηκαν χάρτες και άλλα στοιχεία που έδειχναν την οικία της μητέρας και του παιδιού αλλά και το νηπιαγωγείο όπου φοιτά το ανήλικο.
Η συγκλονιστική αυτή υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται όταν η μητέρα ζήτησε τη βοήθεια της Κυπριακής Αστυνομίας αφού είχε εύλογες υποψίες ότι ο Νορβηγός πατέρας του και πρώην σύζυγος της θα επιχειρούσε να απαγάγει το παιδί.
Σύμφωνα με την αστυνομία, η γυναίκα ήταν παντρεμένη με τον Νορβηγό και διέμεναν στη Νορβηγία, όπου απέκτησαν και το παιδί τους.  Οι δύο όμως χώρισαν και το δικαστήριο όρισε ως κηδεμόνα την μητέρα του ανήλικου παιδιού, η οποία και επέστρεψε πρόσφατα στη Κύπρο.
Απόφαση που φαίνεται να μην άρεσε στον πατέρα ο οποίος επιχείρησε δια της παράνομου οδού να αποκτήσει το παιδί του.
Οι τρεις συλληφθέντες οδηγούνται τώρα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για έκδοση διατάγματος κράτησης τους.


capitalnews247.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου