Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Η Μέλανη Χαραλάμπους έλαβε μέρος στο Miss Tourism International στην Μαλαισία. ΦΩΤΟ



Το μοντέλο Μέλανη Χαραλάμπους έλαβε μέρος στο διαγωνισμό ομορφιάς Miss Tourism International που πραγματοποιήθηκε στην Μαλαισία. Η Μέλανη μίλησε στον ΦΙΛΟΞΕΝΟ για την πολύ μεγάλη εμπειρία που απέκτησε αλλά και πως πέρασε κατά την εκεί παραμονή της.

  
 Έλαβα μέρος στον διαγωνισμό Miss Tourism International ο οποίος έλαβε χώρα στην Μαλαισία από τις 12/12/15-3/1/16 . Έλαβαν μέρος 57 χώρες απ’ όλο τον κόσμο . Η παραγωγή του διαγωνισμού ήταν εξαιρετικοί , υπήρχε τρομερός επαγγελματισμός . Μέσα από αυτό τον διαγωνισμό έμαθα για την κουλτούρα και των πολιτισμό της κάθε χώρας . Μιλούσα με όλα τα κορίτσια σχεδόν αλλά οι στενές μου φίλες ήταν τα κορίτσια από την Αφρική και οι συγκάτοικοι μου η Μακεδονία και η Ουγκάντα κυρίως με την Ουγκάντα κτίσαμε δυνατούς δεσμούς φιλίας και κρατάμε ακόμα επαφή .



 Οι καθημερινές μας δραστηριότητες ήταν fashion shows για την διαφήμιση των ρούχων ή των αντικειμένων του κάθε χορηγού , επισκέψεις στις εταιρίες των χορηγών ή σε εστιατόρια των χορηγών  όπου μας έδιναν και ένα δώρο σε κάθε μέρος που πηγαίναμε  και στα τουριστικά αξιοθέατα . Τρομερή εντύπωση μου έκανε η αρχαία πόλη Μαλάκα όπου από εκεί πηγάζει ο πολιτισμός της Μαλαισίας .
 Επίσης μαγεύτηκα από την αρχιτεκτονική της Μαλαισίας με τους πελώριους μοντέρνους ουρανοξύστες .  Γνωρίσαμε από κοντά τον υπουργό τουρισμού όπου είναι ένας πολύ μοντέρνος τύπος εσωτερικά αλλά και εξωτερικά ο οποίος δεν καταλάbainew πως ήταν υπουργός γιατί δεν φορούσε κουστούμι , γραβάτα κλπ αλλά φορούσε μια φανέλα , ένα καπέλο και τζιν σαλοπέτα και δερμάτινα βραχιόλια που φοράνε οι ροκ σταρ . 



Ο ίδιος μας εξέφρασε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα του στον τουρισμό λόγω των 2 αεροπλάνων που συνετρίβησαν στην Μαλαισία πριν λίγα χρόνια . Και μας ζήτησε όταν επιστρέψουμε πίσω να προωθήσουμε την Μαλαισία .
Θεωρώ ότι η Μαλαισία είναι μια ήσυχη χώρα , φιλόξενη , έχει τρομερή ασφάλεια όπου παντρεύει από την μια πλευρά  με την εντυπωσιακή μοντέρνα αρχιτεκτονική της στην Κουάλα Λουμπουρ και από την άλλη πλευρά της χώρας την τροπική πλευρά .



 Επίσης είχα την δυνατότητα να ασχοληθώ στον διαγωνισμό και σαν φωτογράφος μέσα από φωτογραφίσεις που έβγαζα τα κορίτσια αφιλοκερδώς αλλά και για προσωπική μου χρήση  φωτογραφίζοντας τα υπέροχα τοπία της Μαλαισία . Επιπλέον έκανα γνωριμίες με φωτογράφους ανταλλάξαμε διάφορες συζητήσεις γύρο από τον επαγγελματικό τομέα της φωτογραφίας και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ένας φωτογράφος.



Μου ζήτησαν να ξαναπάω του χρόνου στην Μαλαισία και να δουλέψω στον διαγωνισμό σαν φωτογράφος . Ίσως να το έκανα ή και σε ένα αντίστοιχο διαγωνισμό θα ήθελα να πάω σαν φωτογράφος και να δουλέψω αφιλοκερδώς γιατί αγαπώ αυτό τον χώρο και θα ήθελα να γίνω γνωστή μέσα από όλο αυτό .


 Τέλος οι αναμνήσεις που θα κρατήσω από αυτό τον διαγωνισμό είναι μοναδικές και θα τις θυμάμαι για πάντα θα ήθελα πολύ να λάβω ξανά μέρος σε κάτι αντίστοιχο και είμαι πολύ περήφανη που εκπροσώπησα την Κύπρο μας σε ένα μεγάλο διαγωνισμό όπου είχα την δυνατότητα να μάθουν την Κύπρο μέσα από την παρουσία μου εκεί αλλά και από τα δικά μου μάτια δηλαδή μέσα από τις φωτογραφίες μου οι οποίες στον διαγωνισμών ταλέντων χόρεψα τον Ζορμπά και πίσω προβαλλόταν το βίντεο με τις ομορφιές της Κύπρου όπου εντυπωσιάστηκαν και μου έδωσαν και εμένα ένα βραβείο γιατί ήμουν η μόνη που παρουσίασε κάτι αντίστοιχο .




 Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια Τρανούλη για τα υπέροχα δύο κομμάτια που φόρεσα στον τελικό όπου η βραδινή τουαλέτα βραβεύτηκα ως η καλύτερη βραδινή τουαλέτα του διαγωνισμού , την εταιρία Prestige Model Production και την κ. Σταυρούλα Νικολάου η οποία με στηρίζει σε αυτό  ,  τον κομμωτή Βασίλη Ντάτσο για την περιποίηση των μαλλιών ,τους φίλους , τους γνωστούς μου και την οικογένεια μου . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου