Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

25χρονος οδήγησε ανήλικο κορίτσι σε ερωτικό όργιο

Συγκλονιστικές είναι οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τον 25χρονο που οδήγησε ανήλικο κορίτσι σε ερωτικό όργιο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Φιλελεύθερος, άντρας 25 ετών μετά από γνωριμία που είχε με ανήλικη 15χρονη, ήρθε σε ερωτική επαφή μαζί της μέσα στην οικία της.
Λίγους μήνες αργότερα,  ο 25χρονος επισκέφτηκε το σπίτι της νεαρής κοπέλας μαζί με τον 27χρονο εξάδελφο του, ενώ απουσίαζαν οι γονείς της και ήρθαν σε ερωτική επαφή μαζί της κατά φύση και παρά φύση.

Ακολούθως, ο 27χρονος αποχώρησε για να έρθει και τρίτο πρόσωπο συνομήλικο του, ο οποίος και εκείνος με την σειρά του έκανε έρωτα με την ανήλικη. Το αποκρουστικό αυτό θέαμα αντίκρισαν και οι γονείς της ανήλικης κοπέλας όταν γύρισαν ξαφνικά στο σπίτι. Ο Πατέρας βλέποντας την εικόνα και μη μπορώντας να συγκρατήσει το θυμό του , επιτέθηκε και τραυμάτισε τον νεαρό άντρα.

Τα γεγονότα αυτά σύμφωνα με την εφημερίδα «Φιλελεύθερος», διαδραματίστηκαν το 2008 – 2009 με την υπόθεση να φτάνει στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου. Η αρχική ποινή που είχε επιβληθεί από το πρωτόδικο δικαστήριο ήταν τρεις μήνες φυλάκιση με την κατηγορία της σεξουαλικής εκμετάλλευσης και τέσσερις μήνες για διαφθορά νεαρής γυναίκας.


Αξίζει να σημειώσουμε ότι το ανήλικο τότε κορίτσι αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.
Υπενθυμίζουμε ότι ο  Γενικός Εισαγγελέας, έκρινε ότι οι ποινές ήταν  ανεπαρκείς για τέτοιου είδους πράξεις ασκώντας έφεση για να αυξηθεί η ποινή σε 12 μήνες φυλάκιση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου