Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Φρικτό. Σκότωσε την πεθερά της με σκεπάρνι και έθεσε τέρμα στην ζωή της

Οικογενειακή τραγωδία στην Λεμεσό.  57χρονη Ρωσίδα νύφη σκότωσε με σκεπάρνι την ομογενή 61χρονη πεθερά της. Στη συνέχεια έθεσε τέρμα στη ζωή της.

Η 57χρονη δράστης φέρεται να πολτοποίησε σχεδόν το κεφάλι της 61χρονης πεθεράς με σκεπάρνι και δίπλα της άναψε ηλεκτρικό καντήλι!
Στη συνέχεια κρύφτηκε πίσω από το ψυγείο όπου και έθεσε τέρμα στη ζωή της, πιθανόν με κατάποση χαπιών ή άλλης ουσίας.


Η αστυνομία ενημερώθηκε για την οικογενειακή τραγωδία από τηλεφώνημα που έγινε από πολίτη ο οποίος έκανε λόγο για φόνο σε κατοικία στην οδό Μεθάνων στη Γερμασόγεια. Αμέσως σήμανε συναγερμός στην αστυνομία, μέλη της οποίας έσπευσαν επί τόπου. Στη σκηνή παραμένουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ διενεργεί αυτοψία  στις σορούς των γυναικών ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους.

12884560_739226332881083_1228668079_n

Βίαιες τάσεις φέρεται να είχε η δράστης η οποία δεν είναι άγνωστη στην αστυνομία. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες η 57χρονης φέρεται στο παρελθόν να απασχόλησε δύο φορές την αστυνομία – την πρώτη όταν επιτέθηκε στο σύζυγο της, του οποίου επιχείρησε να αποκόψει τα γεννητικά του όργανα, τη δε δεύτερη, πριν τρία περίπου χρόνια, όταν η 17χρονη κόρη της εντοπίστηκε νεκρή σε πάρκο στη Γερμασόγεια και ο θάνατος της αποδόθηκε σε αυτοχειρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου