Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Στο πόδι και χθες η Πυροσβεστική Υπηρεσία



Σε κατάσβεση πυρκαγιάς στο χωριό Αγία 'Άννα στη Λάρνακα, απεγκλωβισμό οδηγού σε τροχαίο στη Λευκωσία και κατάσβεση φωτιάς σε όχημα στη Λεμεσό ανταποκρίθηκε, μεταξύ άλων, η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις έξι χθες το πρωί ως τις έξι το πρωί σήμερα.


Σε ανακοίνωση της Πυροσβεστικής αναφέρεται ότι στις 11.35 λήφθηκε μήνυμα για πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση σε περιοχή του χωριού  Αγία  Άννα της επαρχίας Λάρνακας.  Ανταποκρίθηκαν   πυροσβεστικά οχήματα από τους Σταθμούς Λάρνακας και το Τμήμα Δασών και γύρω στη μια το μεσημέρι η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο.

  Για την κατάσβεση βοήθησε και ελικόπτερο της Αστυνομίας το οποίο βρισκόταν στην περιοχή. Η πυρκαγιά οφείλεται σε κακόβουλη πράξη.

Εξάλλου στις 18.37 λήφθηκε μήνυμα για την ύπαρξη παγιδευμένου τραυματία μετά από τροχαία σύγκρουση στον δρόμο Λακατάμιας – Δευτεράς στη Λευκωσία.

Ανταποκρίθηκε ομάδα διάσωσης από τον Σταθμό Λακατάμιας και η ώρα 19.02 το επεισόδιο τέθηκε υπό έλεγχο. Ένα άτομο αποπαγιδεύτηκε με την χρήση διασωστικών εργαλείων. και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.


 Η ώρα 04.20 λήφθηκε μήνυμα για πυρκαγιά σε όχημα στη οδό Καλυψούς στη Λεμεσό. Ανταποκρίθηκαν 2  πυροσβεστικά οχήματα από τον Σταθμό Αγίου Νικολάου και η ώρα 04.40 τέθηκε υπό έλεγχο πυρκαγιά  σε όχημα το οποίο ήταν σταθμευμένο στο χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας. Λόγω του καπνού έγινε προληπτική εκκένωση της πολυκατοικίας. Το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές και τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται.
   
 
Συνολικά από η ώρα 06.00 της  5/4/2016 μέχρι και η ώρα 06.00 της 6/4/2016 η ΠΥ ανταποκρίθηκε σε 33 κλήσεις για βοήθεια, 20 πυρκαγιές, 11 ειδικές εξυπηρετήσεις και 2 ψευδείς κλήσεις.

Από την 1/4/16 μέχρι σήμερα καταγράφηκαν 11 πυρκαγιές που έχουν σχέση με το έθιμο της Λαμπρατζιάς.


κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου