Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Δείτε τι καιρό θα κάνει απόψε στην Κύπρο

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα δυνατό να παρατηρείται αραιή σκόνη.
Απόψε ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, τα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 12 στα δυτικά και βόρεια και στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, και στα δυτικά παράλια βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 31 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 24 στα δυτικά και βόρεια, γύρω στους 27 στα υπόλοιπα παράλια και στους 20 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.
Την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή παροδικά αυξημένες νεφώσεις δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση από το Σάββατο.
Οι θερμοκρασίες που καταγράφηκαν σήμερα και η σχετική υγρασία στις 3 το απόγευμα ήταν:
Μέγιστη
Θερμοκρασία
Ελάχιστη
Θερμοκρασία
Σχετική
Υγρασία
Λευκωσία:31°C15°C18%
Αεροδρόμιο Λάρνακας:28°C14°C20%
Λεμεσός:26°C13°C25%
Αεροδρόμιο Πάφου:24°C10°C70%
Παραλίμνι:27°C16°C35%
Πόλις Χρυσοχούς:26°C12°C55%

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου