Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

Η ΚΥΠΡΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ


Την Κυριακή, οι πολίτες θα ψηφίσουν και θα στείλουν το δικό τους μήνυμα. Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι αρκετά. Οι πολίτες θα στείλουν μήνυμα ανάγκης για αλλαγή σελίδας και  στροφή προς πολιτικές καθαρές προσωπικότητες;


Σύμφωνα με πολιτικούς αναλυτές, σε πρώτη φάση το μήνυμα που φαίνεται να στέλνουν σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις είναι ότι τα κόμματα πρέπει να αφήσουν πίσω τους την πολιτική των μνημονίων, της διαπλοκής και της διαφθοράς  και να υπάρξει μια μεγάλη και πολυπόθητη στροφή προς την ανάπτυξη και την στήριξη της μεσαίας και χαμηλότερης τάξης.

Οι ψήφοι εμπιστοσύνης σε νέα πολιτικά πρόσωπα υποδηλώνουν την αφύπνιση του μιας κοινωνίας που μέχρι «χθες» στήριζε τον «γνωστό» της, τον άνθρωπο που πάει στο γάμο του παιδιού της και τέλος πάντων που δεν αφήνει εκδήλωση για εκδήλωση.

Σε δεύτερη φάση όμως, το εκλογικό αποτέλεσμα θα πρέπει να σηματοδοτεί και σημαντικές αλλαγές για το ίδιο το ΔΗΚΟ. Η εσωτερική πόλωση στο κόμμα πρέπει πια να τελειώσει μια και καλή. Άλλες ξιφομαχίες δεν χωράνε. Η Κύπρος προχωρά μπροστά, και μαζί με αυτή το ΔΗΚΟ να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η Κύπρος πάνω απ’ όλα, με τη διεκδίκηση της λύσης που θέλουμε και τη διασφάλιση της συνέχειας της Κυπριακής Δημοκρατίας. Η Κύπρος μπροστά στο δρόμο της ανάπτυξης, της πραγματικής οικονομίας, της δημιουργίας θέσεων εργασίας, της αποκατάστασης αδικιών, της προοπτικής για όλους.


Στις 22 Μαΐου, με την δική σας συμμετοχή και την δική σας ψήφος όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να πάρουμε την Κύπρο μπροστά γιατί όταν οι λαοί είναι μονιασμένοι δημιουργούν και προχωρούν! 

Κωνσταντίνος Χρυσοδόντας Πιττάκης
υποψήφιος βουλευτής ΔΗΚΟ Αμμοχώστου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου