Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

ΑΝΘΕΣΤΗΡΙΑ ΠΑΦΟΥ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΘΗΚΑΝ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟY ΓΙΑ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ ΚΗΠΟ

Παρουσία χιλιάδων ντόπιων κατοίκων και ξένων επισκεπτών που κατέκλυσαν την παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος, πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα η Γιορτή της Άνοιξης και των λουλουδιών, τα «Ανθεστήρια 2016»



Στην καθιερωμένη παρέλαση έλαβαν μέρος δεκάδες ανθοστόλιστα άρματα και ομάδες από δημόσια και ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα της Πάφου, καθώς και άλλα οργανωμένα σύνολα της επαρχίας μας.
Καινοτομία της φετινής Γιορτής αποτέλεσε ο Διαγωνισμός για τον Ομορφότερο Κήπο της πόλης, τα αποτελέσματα του οποίου ανακοίνωσε αμέσως μετά τη λήξη της παρέλασης ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος.
Το πρώτο βραβείο, με έπαθλο μία κρουαζιέρα στα Ελληνικά νησιά, απονεμήθηκε στον κ. Πλάτωνα Ορφανού για τον κήπο του στην οδό Παπαρηγοπούλου 3, το δεύτερο βραβείο, με έπαθλο ένα αεροπορικό εισιτήριο για Αθήνα, στις κ. Μαρίνα Συμεωνίδου και Μαρκέλλα Νεοκλέους για τον κήπο τους στην οδό Νικολάου Νικολαΐδη 18 και το τρίτο βραβείο, με έπαθλο ένα δωροκουπόνι από φυτώριο, στον κ. Ευθύμιο Ευθυμίου για τον κήπο του στην οδό Επαμεινώνδα Δεληγιώργη 22.
Χορηγοί του Διαγωνισμού ήταν το Τουριστικό Γραφείο TSOKKAS TRAVEL, το Τουριστικό Γραφείο R. AGROTIS TRAVEL και το ΦΥΤΩΡΙΟ ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ ΙΑΚΩΒΟΥ NURSERY LTD.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου