Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Έπεσε από την σκάλα και τραυματίστηκε σοβαρά. Η Αντρούλλα Ιωάννου το θύμα του χθεσινού τροχαίου



Σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε αργά χθες στο βράδυ στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας 77χρονος από τη Λάρνακα. Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, ο 77χρονος ενώ βρισκόταν στην εξοχική του κατοικία στο χωριό Μοσφιλωτή και ασχολείτο με εργασίες στην αυλή κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έπεσε από σκάλα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να υποστεί κρανιοεγκεφαλική κάκωση.



Στο μεταξύ, πενηνταεξάχρονη από το Γέρι, η Αντρούλλα Ιωάννου, είναι το θύμα θανατηφόρου τροχαίου δυστυχήματος που συνέβη χθες το απόγευμα στην οδό Αθαλάσσας στο Γέρι.
            Το δυστύχημα συνέβη όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 22χρονη με συνοδηγό 13χρονο. Από το δυστύχημα οι δύο οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα συντρίμμια του οχήματος τους και απεγκλωβίστηκαν από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.
            Όλοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατος της 56χρονης ενώ η 22χρονη και ο 13χρονος κρατήθηκαν για νοσηλεία.
            Η Τροχαία Λευκωσίας διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.