Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Άγριο τετραπλό φονικό στην Αγία Νάπα. Νεκρός ο επιχειρηματίας Φάνος Καλοψιδιώτης



Φονικό, με τέσσερις νεκρούς και δύο τραυματίες, σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης σε μπαρ, στην Αγία Νάπα.




Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 10.30, ενώ γνωστός επιχειρηματίας βρισκόταν με τους φρουρούς του σε εξωτερικό χώρο μπαρ της Αγίας Νάπας, άγνωστος άνδρας προσέγγισε το χώρο, ανέσυρε όπλο και πυροβόλησε με αποτέλεσμα να σκοτωθεί επιτόπου ο επιχειρηματίας, ενώ σε ανταλλαγή πυροβολισμών που ακολούθησε σκοτώθηκε και ο δράστης, ο οποίος φορούσε κουκούλα.



Νεκρή έπεσε και μία γυναίκα, αγνώστων στοιχείων, η οποία περνούσε την ώρα του φονικού από τη σκηνή.



'Ενας αστυνομικός, ο οποίος βρισκόταν μαζί με τον επιχειρηματία, έπεσε επίσης νεκρός, ενώ υπάρχουν και δύο σοβαρά τραυματίες, ένας εκ των οποίων επίσης αστυνομικός.
Οι τραυματίες διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, ενώ η σκηνή αποκλείστηκε από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες άρχισαν έρευνες.

περισσότερες πληροφορίες


Τέσσερις νεκρούς και δύο τραυματίες άφησε πίσω του το μακελειό  της Αγίας Νάπας. “Καθάρισαν” τον επιχειρηματία Φάνο Καλοψιδιώτης, εκτέλεσαν όμως φιλικό του ζεύγος -ο άντρας είναι αστυνομικός στο ΓΣΠ, ενώ νεκρός και ο ένας εκ των δραστών της δολοφονικής επίθεσης. Μπροστά στα μάτια των ανήλικων παιδιών του ζευγαριού ο φόνος.
Στο μακελειό,  τραυματίστηκε κουμπάρος του Καλοψιδιώτη, ο οποίος είναι αστυνομικός της ΜΜΑΔ που ήταν και το πρόσωπο που πυροβόλησε τον έναν από τους δράστες. Το μακελειό έγινε την ίδια μέρα και στο ίδιο σημείο του πενταπλού φόνου, όταν οι εκτελεστές επιχείρησαν και πάλι ενέδρα θανάτου στον επιχειρηματία, σκοτώνοντας τους μπράβους του.
Το μακελειό εκτυλίχθηκε  γύρω στις 10.30, ενώ ο  γνωστός επιχειρηματίας βρισκόταν με το φιλικό του ζευγάρι και τους φρουρούς του σε εξωτερικό χώρο μπαρ της Αγίας Νάπας,  δύο πρόσωπα που έφεραν κουκούλα, κατέβηκαν από αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε τρίτο πρόσωπο, προσέγγισαν το χώρο, ανέσυραν πιστόλι και αυτόματο και γάζωσε τους παρευρισκομένους  με αποτέλεσμα να σκοτωθούν επιτόπου ο Καλοψιδιώτης, ο αστυνομικός του ΓΣΠ Λευκωσίας και η σύζυγος του, μπροστά στα μάτια των παιδιών του ζευγαριού.  Άμεση ήταν η αντίδραση, του κουμπάρου του Καλοψιδιώτη,  αστυνομικού της ΜΜΑΔ ο οποίος ανταπέδωσε τα πυρώ σκοτώνοντας τον ένα δράστη και τραυματίζοντας τον άλλον.


Οι τραυματίες διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, ενώ η σκηνή αποκλείστηκε από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες άρχισαν έρευνες. Ο δράστης είναι ηλικίας 41χρόνων ο οποίος δεν είναι Κύπριος.  Τόσο ο οδηγός όσο και ο δεύτερος εκτελεστής κατάφεραν να διαφύγουν με δεύτερο αυτοκίνητο και παραμένουν άφαντοι.  Το αυτοκίνητο με το οποίο έφτασαν οι δολοφόνοι στο σημείο του μακελειού, τυλίχθηκε στις φλόγες. Εντός βρέθηκαν ένα καλάσνικωφ, ενώ στη σκηνή, σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκαν δύο υπηρεσιακά πιστόλια.