Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

Δωρεάν ψαρόσουπα και λουκουμάδες, από τους Χειμερινούς Κολυμβητές Πάφου!

 
"Γιορτάζουμε τα 20 χρόνια, που διατηρούν γαλάζια σημαία, τα Δημοτικά μας Μπάνια...!", τόνισε ο πρόεδρος Ματθαίος Ιεροκηπιώτης.


Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση των Χειμερινών Κολυμβητών Πάφου, την Δευτέρα του κατακλυσμού, στα Δημοτικά Μπάνια, με προσφορά, σε όλο τον κόσμο δωρεάν ψαρόσουπας, λουκουμάδες και...παγωμένης ζιβανία! 

Ο πρόεδρος των Χειμερινών Κολυμβητών Ματθαίος Ιεροκηπιώτης τόνισε χαρακτηριστικά: "Θέλαμε με την εκδήλωσή μας αφενός να υποδεχθούμε και επίσημα την καλοκαιρινή περίοδο και αφετέρου να γιορτάσουμε το γεγονός ότι τα αγαπημένα μας Δημοτικά Μπάνια, διατηρούν για 20 χρονιά, την γαλάζια σημαία. 


Το γεγονός αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό αφού φανερώνει ξεκάθαρα,  ότι τα νερά μας είναι πεντακάθαρα. Οφείλουμε όμως, να ευχαριστήσουμε δημόσια και τον πρόεδρο των παραλιών Νίκο Σιμιλλίδη, που με τις άμεσες παρεμβάσεις του συνέβαλε και αυτός, για να έρθει αυτή η διάκριση για την πιο δημοφιλή παραλία της Πάφου".

 Πολλοί θα μας πουν γιατί ψαρόσουπα κατακαλόκαιρα όμως εμείς λέμε ότι σε όλα τα Ελληνικά νησιά το νούμερο ένα πιάτο με την μεγαλύτερη ζήτηση είναι η ψαρόσουπα και δη η κακαβιά που ετοίμασε με ξεχωριστό μεράκι και τον ευχαριστούμε θερμά ο αγαπητός μας φίλος Σωτήρης Χατζηαλεξάντρου...!"


          Και κατέληξε ο Ματθαίος Ιεροκηπιώτης: "Ευχαριστούμε επίσης τον υποδιευθυντή της Λιμενικής Νίκο Πενταρά, τον Μάριο Τζούρο, τον Γιώργο βρυώνη, τον Αντρέα Ευριπίδου, τον Χρύσανθο Φλουρή, τον Δημήτρη Νατιώτη , για την πολύτιμη βοήθειά τους όπως και τους μουσικούς Γιάννη Κωμοδρόμο και Γιώργο Χαραλάμπους που είναι πρόθυμοι και στηρίζουν κάθε εκδήλωσή μας , τον φωτογράφο Γιώργος Παχύ όπως επίσης και τις εταιρείες ΚΕΟ για τις ζιβανίες και Πρέστος, για τους λουκουμάδες. Ιδιαίτερες ευχαριστίες όμως αξίζουν,  στη μουσικό Δήμητρα Αντωνίου, που σε χρόνο ρεκόρ ανταποκρίθηκε στο κάλεμά μας, για να παρουσιάσουν παιδιά της σχολής της καλλιτεχνικό πρόγραμμα, παρέα με τις νεαρές ερμηνεύτριες Καρλίνα Ιεροκηπιώτη και Άννα Κωνσταντίνου.